Mrcemn Biz bugün muayene olduk 2900 dedi doktor gelişimi güzel dedi normal mi sizce 38+5 te doğumum var 3 haftada kaç kilo alır?
Asya-asel Mrcemn bence gayet iyi benimki öyle olsa 😁 maşallah canım 32 de 2 kiloydu Perşembe 35 Olcan bakalım kaç oldu çok aldığını düşünmüyorum ama . Seninki 3.5 felan olur doğuma gecerde
Swan97 Mrcemn arkadaşım 41. Haftada 2700 doğurdu 😀 bebeği de gayet sağlıklıydı. az mı geldi size kilosu anlamadım doguma kadar 3500-4000 olur diye düşünüyorum
Aysun-52 Mrcemn canımm zaten son haftalarda alıyor 3 haftada yine bi 3800 3900 olur bebeğin 🧿 yine sağlıkla gelsin önemlisi bu. Bende 32 de 2450 yimm şuan
Nesizade05 Mrcemn ben oğlumu 38 de 2700 doğurdum sizinki bu haftada gayet iyi bence ☺️şimd” 32. Haftadayım 1800 kilosu kızımın kendimden çok kilolu bir çocuk beklemiyorum sağlıkla doğsun tek isteğim o 🤲 🥰
Mrcemn Swan97 yok az gelmedi yani bu kilo ile doğmasını istemem 3 haftada kaç kilo alır merak ettim 🙄
asliselin Aysun-52 32. Haftada 2640 gram bizimki bel ağrılarım çok sizin de var mı böyle şikayetleriniz 4 üstü doğar diye de korkuyorum çok iri olması da iyi bişey değil diyorlar endişeliyim
Aysun-52 asliselin benimde bel ağrılarım var zayıf bebek kadar kilolu olması da iyi değil tabiki ama ikisi de elimizde olan bişey değil. Bana sadece doktorum ileride gidiyor iri bebek dedi