Elif_0660 Ben 17+2 deyim ilk çocuğum ama sanki hareketlerini hissetmemem korkutuyor beni. Hangi hareketinden anlamam gerekiyor nasıl bir şey oluyor tam olarak ?
ozgmom Elif_0660 17. Haftamda meyve yiyip uzanmıştım TV karşısında ve sol tarafta üst üste seyirme hissettim. Kalp atışı gibi pıt pıt attı. Sonrasında hergun hissetmeye başladım. Tabi hafta geçtikçe daha da belirginleşiyor.
zeynosileannis Elif_0660 ilk gebelikte 16 ikincide 13. Haftada hissettim çok minik seğirme şeklinde oluyor hareket vardır ama hissetmemeniz çok normal 22. Haftada hissedenler var
Baby_B Elif_0660 herkeste farkli canim Benim karnimda erken cikti Bebiside 16 da hissettim ilk🥰Simdi 22+4deyiz kipir kipir
gezginanne_ Elif_0660 ilk gebeliğim 18. Haftamda hissettim.herkes 16 da sormaya başladı bende tedirgin olmuştum ama bebeğinizin kontrollerinde sorun yoksa endişe etmeyin hiç 🥰şuan düzenli olarak hergün hissediyorum
asli_13 16-17 arası hissettim. 22 haftalık şu an aşırı hareketli dışarıdan karnımın hareket ettiği gözüküyor. Ama herkesin farklı oluyor endişelenmeyin daha geç hissetmeniz de çok normal
Elif_0660 zeynosileannis evet çok minik seğirme oluyor ama ilk bebeğim olduğu için tam anlayamamıştım
Aslaninannesi_ 17 den beri tekme manyagı yaptı beni 24e giricez deprem oluyor sanıyorum öyle vuruyor suan 😀
Elif_0660 gezginanne_ çok şükür kontroller gayet iyi bakalım bende hissederim herhalde 1-2 haftaya ☺️