Hayallerdualaraemanet140822 Kızlar 22 haftalık hamileyim 2 günden beri sürekli vajinamda ıslaklık var suyum mu sızıyor diyorum ama emin de değilim dün doktora gittim bişey demedi kese ile ilgili başıns gelen oldu mu?
Bahar_123 Hayallerdualaraemanet140822 eczaneden turnusol kağıdı alıp bakabilirsiniz amniyon sıvısı mi değil mi İnternete yazarsaniz yapilisi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz en azından içiniz rahat eder
Baby_B Hayallerdualaraemanet140822 gebe okulunda demislerdi Sürekli su akmasi su sizmasi demekmis canim Suyun sürekli akiyor mu?
incii_mom Hayallerdualaraemanet140822 merhaba çok zaman geçmiş ama şunu tarif ettiğimiz gibi aynı haftalarda benim de başladı doktor suyu normal açıklık vs yok dedi ama içim hiç rahat değil sizin devam etmiş miydi böyle çok şükür doğum yapmışsınız sanırım
Hayallerdualaraemanet140822 Ya da su sızması böyle bişey mi sürekli ıslaklık oluyor vajinamda veyahut böyle değilse nasıl?
Hanniballl Hayallerdualaraemanet140822 kan verdiniz mi idrar tahlili verdiniz mi enfeksiyon olmus olabilirsiniz.. Bu dönemde idrar yolu enfeksiyonu sık oluyor 🌸
Hayallerdualaraemanet140822 Hanniballl kan verdim idrarda verdim ama burayı okuyunca herkes sızıntı bu şekilde olur diye konuşmuş çok da korkuyorum açıklası idrar sonucum daha çıkmadı😇
Hanniballl Hayallerdualaraemanet140822 idrar yaparken sızlama bana idrar yolu enfeksiyonunu anımsattı siz sonucunuzu takip edin sonuclarinizi göstersiginizde hekiminize danisin insallah normal bir akıntıdır.. Normaldede hamilelerde akinti oluyor 🌸
Hayallerdualaraemanet140822 Hanniballl inşallah çok teşekkür ederim inanılmaz korkuyorum sürekli de idrara çıkıyorum burda da okudum bi kaç konudan daha çok korkmaya başladım
Hayallerdualaraemanet140822 Pera-k sordum suyu falan iyi dedi bi test tuttu sonucn çıkması 1 haftayı bulur dedi ama korkuyorum işte
Hanniballl Hayallerdualaraemanet140822 daha erken bence o su gelme olayı için yinede enfeksiyon varsa eger mudahale edilmesi lazım.. korkmayın sık idrara çıkmak idrarda sızlama agrili idrar yapma enfeksiyon olasiligi yuksek insallah bebeginiz saglikla dogacak 🌸
Hayallerdualaraemanet140822 Baby_B aslında akma değilde vajinamda sürekli ıslaklık var ve sürekli idrara çıkıyorum bu da sızma olabilirmmi