Kızlar geçen hafta pazar 11-12 haftalık dışardaydık birden bir kanamam oldu tayt olduğu halde üzerin dr bacaklarımın arasından aktı neyse o gün gittik bir daha kanama olmadı progestan iğne oldum bir gün sonra ağzıdan kullanmaya başladım bu pazar tekrar sabah yataktan kalktığımda aynı şekilde aşırı bir kanamam oldu çok çok fazla yani afedersiniz lacivert çamaşır üzerinde beyaz pijama vardı hiç çamaşır yokmuşcasına kpkırmızı hemde ıslak böyle taze kan kızlar ama baya fazla . Neyse doktorum hastaneye geldi baktı plesanta nın aşağıda olmadından şüphelendi . Ama eminde olamadı acildeki makina iyi değildi polikliniğe gidince bakacak bu hafta bir daha ama progestanıda içemiyorum kalbim ağrıtıyor başım dayanılmayacak derecede dönüyor bırakacağımı hocayada söyleyeceğim çünkü iki çocuğum daha var . Onları da düşünmek zorundayım (doğum kontrol hapına rağmen hamile kaldım) diğer iki hamileliğimde sıkıntılı geçmedi. Bebekte sağlıklı gittğimizdede gayet sağlıklı duruyor . Ama şuanda tam karnımn alt tarafnda baskı tarI bir şey hissediyorum çok aşağıdaymış gibi durum biraz karışık ama lütfen yardımcı olur musınız yaşayanlar ?