Guzelanne56 Normalde troid sorunum yoktu ılk gebelıgımde ve gebelık öncesinde, bu bebegımde ilk 3 ay testlerım yıne normaldi 16 haftadan sonra degerlerım arttı. İlacı arttırmıştık yukseldı hep en son 75 kullanırken normale döndu bu ay yıne yukselıs olunca 100 e çıkardık. 32 haftadayım doğuma az kaldı doğumdan sonra ilacı kesıcek mıyım nasıl olucak? tsh dışında t3 t4 hep normal cıktı ama ılac işini nasıl yapıcaz anlamadım onu
fdn25 Guzelanne56 kaça yükselmiş ki değeriniz? benim değerimde ilaca rağmen 2,77 olmuş doktor doz arttırmadı 25. Haftadayım bu haftalarda 3 e kadar normal dedi
Yesillendik_ Guzelanne56 doğumdan sonra tekrar kan tahlili yapılıyor ona göre ilaca devam olup olmadığı anlaşılıyor benim düşmüştü ilaç kullanmadım doğumdan sonra 2. Gebelikte hiç çıkmadı
100924 Guzelanne56 bende merak ediyorum hamilelikten önce böyle bir sorunum yoktu çünkü 8. Aya geldik bakalım ne olucak doğumdan sonra
Asli98- Guzelanne56 bende de gebelikle birlikte ortaya çıktı troid dahiliye doktoru doğumdan sonra tekrar gelmem gerektiğini söylemişti en sonki kontrolümde ona göre konuşacağız herhalde ilaca devam edip etmeyeceğimi
Guzelanne56 fdn25 benım 4 dü ılaca rağmen 7 ye kadar cıktı 75 lık ıken 2.5 oldu suan yıne 4 e cıktı doz arttırdık
Guzelanne56 Yesillendik_ pekı ılacı bırakıp mı tahlıl verıyorsunuz tahlıl verene kadar ılaca devammı ettınız?
Guzelanne56 100924 evet yanı ne yapıcam bılemedım ılaca devammı edıcem bırakıcak mıyım en iyisi doğum yaptığımız gün doktora danısmak
Mlikecn Haftamdayım bende 2,5 dan 4,2 olmuş değerim ilaca başlattırdı umarım değerlerim normale döner bebekte sorun olmaz inşallah çok stres yaptım ☹️
Swan97 Guzelanne56 ben normalde de hipotiroidi hastasıydım 25mg kullanıyordum. Gebelikle birlikte doz hiç yetmedi 37.5 , 50 , 75 derken şimdi 100e geçtik😅 benim de t3 t4 hep normal ama tsh kötü geliyor
gmz10 Guzelanne56 Sağlık ocağındaki ebe dahiliye gidip tekrar test yaptır demişti bana. Benim de normalde tiroit ve şeker sorunum yoktu gebelikte oluştu. Şekeri ölçtüm normal ama tsh da normaldir inş gitmedim😅
Ayseherr Benim tsh t3 3,66 tsh t4 0,93 Tsh 2,95 doktor gebelik düşünüyorsan LEVOTİRON 25 mg doktor gebelik düşünüyorsan bu ilaçı kullan dedi değerler normal değil mi sizce yardımcı olurmusunuz bir boş gebeliğim olmuştu