kubraa9 meltembadem deneyeceğim 🥰 annem de sürekli konuş diyor her gün bir şeyler anlatmaya başladım en çokta çatlak oluşumunu önlemek için bakım yaparken falan böyle konuşuyorum ama bakalım inanıyorum tepki verecek bir gün 😅🌸
Deletedmom_116 kubraa9 beni çağır çatır çatlatma kızım Büyü ama uslu büyü Doguncada uyu uslu bebek ol Sağlıklı olalım beraber de dndndb
kubraa9 Baby_B kışa denk geldim diye ben de triko pantolonlara falan bakıyorum en azından doğumdan sonra da kullanırım o kadar aldığım şey boşa gitmesin diye düşünüyorum 😂
Baby_B kubraa9 1 tane hamile pantalonu bence almalisiniz siz bilirsiniz tabi🥰son 3 ay özellijle karin bayagi buyuyecekk
kubraa9 Baby_B doğru söylüyorsunuz bi tane de olsa alırım olmadı ama öncesinde kestiremiyorum kilomu 6.aydan sonra bebekte anne de kilo alıyor diyorlar şu ana kadar kilomu korudum eğer almaya başlarsam bi iki tane şart olur bana da
Deletedmom_116 kubraa9 😂😂Doğunca yandın o zaman ilk oğlumda aynıydı şuan da hiç dur bilmez habire kurt kaynar
kubraa9 Deletedmom_116 deme öyle 😂😂 ben de ultrasonda görünce şey diyorum zaten erkek görünümlü kız bebe yapmışım ne bu hareketlilik diye 😂 bugün detaylı var bakalım nasıl bir savaş vereceğiz ahaha
kubraa9 Kızlar selammm 22+4ten bildiriyorum 🥹🥹 içimde bağırsak hareketi gibi bir şeyler oynaşmaya başladı.. Duygularımı tarif edecek kelime bulamamakla birlikte bizim minik varlığını hissettirmeye başladı sanırım ☀️