xazall 38 hafta erkek bebek 4 kilo hanımlar doktorum biraz fazla buldu kiloyu normal doğum olcak sizlerin kilo ne kadar?
yesmkaya-3 xazall kızımı 36+4 de 4 kilo doğuran ben 😅😅sezeryan ile doğmuştu (benim sağlık sebeplerimden dolayı)
fm-112 xazall suniyle başlatalım falan demedi mi doktorunuz .normal dogum düşünüyorsanız sonra ben 4 üstünü normal alamam deyip sezeryana yönelmeyin .bende ilk gebelik iri bebek diye suni sancıyla dogumu baslatıp dogum yapmıstım 38. Haftada 3900dogmustu kızım
Firdooo409 Azcık bana da fikir verin ne yiyorsunuz en çok bende bebeğime kilo aldırmak istiyorum 😂 36 haftalık olcam son haftalarında kilo alsın bari
Aysun-52 Firdooo409 kendi yaptıklarımdan bahsedeyim malum bende iri bebek annesiyim😂 her gün mutlaka muz kefir haşlanmış yumurta ve beyaz/kaşar peynir 🙃 gerisi ara öğünleri atlamadan sağlıklı yiyeceklerle devam
Aysun-52 İlk gebeliğim 39+5 4200 kiloyla doğdu kızım doktor iri bebek çatına uygun değil dedi sezeryanla aldı. İkinci gebeliğim de iri bebek olarak devam ediyor 32 de 2450 kg dı bebek şuan 33+5 iz oğlumla 🫠❤️
Mamacita01 xazall benim son kontrolüm 36+3teydi ve bebek 3220gr dı. Doktorum çatı muayenesine göre cuma günü 38+0da netleştiricek bebek çok kilo alırsa normal doğum yaptıramam dedi
Hshaujaja xazall 38+3 de 4 dedi doktor sol bacak normal doğumu engelleyecek gibi benim inceldiği yerden kopsun diyorum yapacak bişey yok