Meltemp Merhaba kızlar , Mardin de Fetal dna testi yaptıran varmı varsa tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız
Swan97 Meltemp biz diyarbakırda yaptırdık eurofins firmasına. Güneydoğu bölge sorumlusu ile iletişime geçtik
Swan97 Meltemp evet süreçten memnun kaldım Diyarbakırda verdiğimiz için 2 tüp yedekli kan aldılar (test fransaya gittiği için nolur nolmaz yedek olsun dediler) 400 euro ödedik 8. Gün sonuc elimize ulaştı hem doktoruma hem bana
Meltemp Swan97 anladım çok teşekkür ederim 🙏🏻 bugün doktorumuz da bizi o civarda bir fiyat verdi de bir araştırmak istedim 11.haftada yapılıyor dedi. Ben şuan 9+3 üm daha vakit var benim için bu sebeple bir araştırmak istedim. Tekrardan teşekkür ederim
gezentianne Swan97 Kanı hangi gün vermiştinşz hatırlıyor musunuz? Araya hemen haftasonu girdi mi merak ediyorum🙈
Meltemp gezentianne aaa öyle bir şansımız varmı gerçekten. Süreç nasıl ilerliyor yani bize doktor 11 haftada isteğe bağlı yapılabiliyor 15bin civarı dedi o hafta geldiğinde isterseniz yaparız bizde kitler var biz kan alıp gönderiyoruz dedi. Bilmiyordum pazarlık yapabilme imkanım olduğunu
gezentianne Meltemp Doktorda daha pahalı bence komisyon alıyorlar🙈 Eve gelip aldılar benden.direkt firmayı arayın