mcansu Kursatsmommy çeyrek altın taktık bir de hediye almıştım ben kızsa elbise çorap bandana öyle erkekse işte takım çorap falan
tugceecoban Yakınsa kendisine sorabilirsiniz belki Hamileyken eksiklerden birini yakınların alması iyi oluyor O kadar çok alınması gereken şey var ki biri eksilse rahatlardım😂😂
deryabilir34 Ben arkadaşımın bebeğine 3 tane 6-12 ay takım aldim, 3 tane zibin,çorap,bebek bezi aldım, annesine de 2 takım elbise, birde 300 tl para koydum bebeğin eşyalarının içine herkesin durumuna göre değişiyor tabi bütçenize uygun şeyler alabilirsiniz.🫶💞
tugceecoban Peki hediye çeki olur mu ? Ben bir kaç arkadaşıma e bebekten hediye çeki götürmüştüm istediğiniz miktarı yüklüyosunuz içine. Kutuda veriyolar çeki direk elden vermiş olmuyosunuz kartı kutuyu da hediye paketi yapmıstım. Kendileri ne eksikse mağazadan alır diye ..
Mejsa tugceecoban bunun yerine direkt para vermek daha mantıklı zarfta falan. Çünkü e bebek bazen pahalı kalabiliyor 😂
Frkubra Kursatsmommy ihtiyacı olan bişe alabilirsiniz bı gün oturmaya gıdın laf arası eksiklerin var mı neler aldım gibsine sora bilirsiniz
myavocado Kursatsmommy yakın arkadaşım bebeğime ismi yazılı nevresim takımı yaptırmış, benim çok çok hoşuma gitmişti ozenilmiş bir hediye bence. Hatta ismi yazılı yastığını takı yastığı olarak kullandım. Bana da hastaneye kayısı hoşafı getirmişti, bir kaç gün sonra evime ziyarete gelirken de sevdiğim poğaça tarzı şeyler ve sulu yemek getirmişti 😂 aşırı makbule geçti 😆. Bence bu tarz seyle güzel oluyor, ince hediyeler