Maviyesil0 Canan2625 inşallah sağsalim alırız yavrularımızı kucağımıza doğum sonrası şükür dolu haberlerinizi bekliyoruz
Canan2625 Maviyesil0 inş zaten kendime gelir gelmez post açacam bnm gibi insanlara umut olurum inş küvez yüzü görmeden evimize çıkarız inş karşılıklı dualaşalım 🤲🏻❤️
Havvabektas 100924 en son 31 haftalık gitmiştim 2080 gramdı kızım şimdi salı kontrolümuz var 35 haftalik bakalim ne kadar olmus
hamileyimkiben 100924 geri de olması kötü önde olması da 🥹 oğlum da hep önden çıkardı 3700 doğdu inş bu o kadar irileşmez😅
bussra_30 hamileyimkiben normal dogum mu yapmistiniz benimde 35 haftalikken kizim 3225 cikti su an 35+5 haftaligim ilki dogumum normaldi ozeldeki doktor bole giderse normal zor dedi
hamileyimkiben Yenianne6161 bana 32 de 1960gr demişti 2600 küsür çıktı 34+6 da , bence 32 de 2400 de biraz iri :) normal olmayacaksa sıkıntı değil hatta kolay bakarsınız büyük bebek rahat oluyor ama normal olacaksa 4 ü aşar o zaman drlar kaçıyor normalden
hamileyimkiben bussra_30 yok son dk kaka yapınca 7 cm ile sezeryan oldum ama bunu ssvd denemek istiyorum o yüzden irileşsin istemiyorum:)
hamileyimkiben bussra_30 sizde tamamen ekmek hamurişi abur cuburu keserseniz bence daha da irileşmez 🥹
Yenianne6161 hamileyimkiben normalden bende çok korkuyorum sezaryen istiyorum zaten, gerçi sezaryenden de korkuyorum çaktırma 🤣🤣