seymat98 Erkek bebişler kizlara göre bir tık daha mı fazla oluyor kilosu acaba? Burada baktığımda hep kız erkek yaklaşık aynı haftalarda olanlarda erkekler bir tık daha fazla oluyor da 😊
Minat9496 Eceninanne neresi zayıf? Gayet normal bence bende burdan yorumları okuyorum sonra doktor şu kiloda diyince üzülüyorum zayifmis diyorum halbuki ne alaka herkesin yapısı bünyesi farklı her bebek 3 üstü doğacak diye bisey de yok yani o yüzden takılma
100924 Eceninanne zayıf değil bebeğiniz gayet normal doktor aksi bişey söylemediyse bence takılmayın böyle şeylere
Eceninanne 100924 dr bısey demedı ben sorunca ever karın cevresı bıraz geride sıkıntı yok dedı cok sukur. Erken dogum rıskım var o yüzden kılo alsa cok ıyı olur
Eceninanne 100924 kefir ıcemıyrm ya midem bulanıyor. Muzu sevmıyrm qma zorluyorm kendimi yiyorum . Kasar ceviz yumurta tüketmeye calısıyrm. İştahlıydım baya ama son 10 gundur iştahım kapanmış neden anlamadım . Acaba sona geliyoruz diyemi.
58Vildan 31+6 da 1900 dü. Şuan 32+4üz 2 hafta sonra kontrole çağırdı acaba bu haftalarda bu sıklık normal mi 36 37. Haftalarda giderim diyodum normalde