Melosum34 Rabiamina ay evet uykumu getiriyor bide şiş hissediyorum kendimi yerken güzel sonrası mayıştık😀
Rabiamina Melosum34 bende aynıyım yedikçe yiyesim geliyor. Tokluk hissi çok sonradan geldiği için bir kere öyle hazımsızlık yaşadım ki artık dikkatli yiyorum 😅
Melosum34 AnayimBenAna_ internetten bakayım tarifine bende denicem karaciğer enzimlerim çok yüksek iyi geliyor diyorlar 🙂
beyzaakartal 2418 benimde dünden kuru patlıcan dolmam var yanında yoğurt yeter eğer yetmezse kocam gelince yanına bir şeyler yapsın ,beraber yeriz 😅
2418 beyzaakartal ajahjah 😁 hamile değilim ama 2 çocukluğum artık sıkıldım yemek yapmaktan makarna yeterli yanına salata vs bile gerek yok..
Aslaninannesi_ Melosum34 canım bize uşaktan geliyor toz halinde önce tereyağı ile kavuruyorum sonra salça koyuyorum yine kavuruyorum sonra yavaş yavaş sıcak su koyuyorum güzel oluyor
Melosum34 Aslaninannesi_ bende öyle yapıyorum bana da edirneden geldi demek salçayı çok koyuyorum yoksa tarifinizin aynısını yapıyorum 🥲
Melosum34 Rabiamina bide süt ürünleri tüketmeyeceğini kabul etmek zor oluyor balıktan sonra zor tutuyorum kendimi🤣
Rabiamina Melosum34 aynı gün ben asla tüketmiyorum. Kimileri sabah süt içip akşama balık yiyor ben güvenemiyorum 😅