Meva42 Kızlar 6. Haftadan beri kanamam var beş gündür de sürekli progestanin iğnesini ve ilacını kullanıyorum böyle durum yaşayanlar var mı acaba
Meva42 Mini_baby kanamaniz mi vardı kahve mi kırmızı mi gelmişti acaba benim kahveye dönüyor ara ara kırmızı geliyor doktorum kese etrafında kanama olduğu için sebep olduğunu söyledi
yagmurgms12 Benimde oldu 7. Haftamda 5 gün kadar sürdü fitil ve iğne kullandım şuan kanamam yok çok şükür fitil 38. Haftaya kadar devam dedi iğneyi şuan kesti inşallah hepimize sağlık dinlen yat mümkünse çok çok geçmiş olsun
Meva42 yagmurgms12 çok teşekkür ederim benim ilk kanama sonrası kahverengiye dönmüştü bir hafta sonra tekrar kanamam geldi şuan da ara ara kahve ara ara kırmızı oluyor iğneye ilaca devam ediyorum
biizaaa yagmurgms12 iğneyi kaç gün kullandınız, benim 5. Haftamda kahverengi lekelenmem oldu 15 gün boyunca vurundum iğneyi dün bırak dedi doktor fakat dün tekrar tırnak kadar lekeler geldi tekrar sordum doktora cevap bekliyorum bakalım
Meva42 biizaaa bugün 10. Gunum olcak 5 günlük daha var kullanacağım ayriyeten yarın doktor kontrolüm var gideceğim daha ne kadar kullancam bilmiyorum benim de tamamen kesilmedi hatta dün tekrar kırmızı renk geldi sonra tekrar kahve sarı arası biseye döndü
biizaaa Meva42 bol bol dinlenin mümkünse hiçbir iş yapmayın ve bol su için kesenin arkasında kan gözükmediği sürece sıkıntı yok Allah ın izniyle