BusraBagacci 11buket11 Bugün tam 39 olduk biz de 💝 Geçen hafta nişanım gelmişti bugün de muayenede doktor 2-3 cm açılman var dedi ama sancı sıfır bekliyoruz bakalım 😅
FKRKS29 11buket11 38+4uz bizde çok nadir sancı oluyo olmuyo denecek kadr😅🤦♀️ artık iyice sabırsız bi sekilde sağlık hayır ile belkiyoz😅
Hazalina 11buket11 38+2 ne açılma ne sancım var 😂 bir de gebeliğin başından beri şu hurafeye maruz kaldım ‘ anneyle babanın ortalama doğum haftasına göre doğar bebek ‘ kesinlikle yalanmış😂😂 ben 7 aylık doğmuşum ilk günden beri ya bebeğimde erken doğarsa diye aklım çıka çıka bekledim.
11buket11 FKRKS29 bende aklımda deli sorular nasıl olacak doğum nasıl başlayacak beni nelere bekliyor çok heyecanlı🐣🥰
Cglglr 38+5 günlük hamileyim. 3 cm açılmam var nst de sancım da çıkıyor. Ama 2 gündür 3 cm açılmayla geziyorum ilerlemiyor asla. Yemediğim hurma ananas kalmadı sguat yapıyorum plates topunda zıplıyorum vs ama bana mısın demiyo 3 cm den ileri gitmiyo açılmam.
11buket11 Cglglr bende yarın gideceğim hastaneye kontrol ederler mi hiç bilmiyorum bi tepki yok halen bebişimin gelmesiyle ilgili 😀🐣
Aylabebek1 Cglglr 2 cm açıklıktan sonra genelde yatış yapılıyor diye okudum burda. 3 cm le eve gönderiyorlar mı. Böyle bir durum yaşarsam ben de evi tercih ederdim çünkü
11buket11 xazall FKRKS29 vesenben Heyecan dorukta karnım da hep hareket ediyor çok alıştım ama kucağıma almak için de can atıyorum😀🥰🫶🏼
FKRKS29 11buket11 Yaa evet bende hareketlerini hissetmeyince bi boşluk olcak gibi ama sağlık ile kucağıma gelsin de istiyorum her gün acaba bugün mü diye başlıyorum güne ama beyefendi hiç oralı değil gibi😅😅
11buket11 FKRKS29 hahah benim aşağı doğru baskı oluyo baya iki üç gündür bugün kesin geliyo diyom gelmiyor😀😀
FKRKS29 11buket11 Yaa evet bende böyle otururken falan bi anda baskı yapiyo sızlatıyo anlık, sonra bi yerde topluyo kendini sertlesiyo baya falan aha herld bugün olcak diyom , gece yatarken diyom bugünde dogmadik bakalm🤣🤣🤣
FKRKS29 11buket11 normal diyolar genelde ya bizde ishal oldum oda doğum belirtisi arasında yer alıyor diyar ya bilmiyorum ni taraftan çok korkuyorum Bi taraftan olsun bitsin korkunun ecele faydası yok diyorum 😅😅
11buket11 Hazalina o hürafeyi ben ilk defa duyuyorum burda😀 Benim de 2 haftadan yakın bi zaman var ama hissediyorum geliyo doktor da dedi bir hafta önde gidiyor öyle diyince 39+3 oluyorum geldi gelecek😀😀😀