MSP Uyku tulumu arayışına geçtik ama tulumlar 3-6 aydan itibaren başlıyor.. kundak tulumlarında tog değerleri çok düşük ne yapmalıyım bilemedim
BusraBagacci MSP canım evin 23-24 derecenin üstüyse 0.5 tog yeterli oluyor ben de kundak 0.5 aldım onu kullanıcam
babyandmomy__ MSP bence kışın bebeği çok kalın giydirmektense ortamın ısısını ve nemini ayarlamak daha iyi hem daha kolay olur
iremhzl MSP ben kundak almadim giydigi sey uzerine battaniye ortulmuyomu bunu bikac yerde gordum bilgim 0
Mervealya1992 MSP uyku tulumu kullanmadım o aylarsa buyuyunce kullandım cnku ustunu açıyordu ama 0-3 aylarda üstünü açmadıgı ıcın battanıye kullandım gereksız bence o aylar cnku hemen buyucek kullanamıcan bile 3-6 alsan yada diğer kışa alsan daha fayda saglar
Aylabebek1 iremhzl Bebek hareketlerini kontrol altına alamadığı için battaniyeyi yanlışlıkla yüzüne kapayıp nefessiz kalabilir. O yüzden önerilmiyor. Yarım kundak ya da uyku tulumları tercih ediliyor
MSP iremhzl Mervealya1992 Booksandcats 44 günlüğüz kundak hiç sevmedi bebeğim kolları kapalı anında rahatsız oluyor ve uyanıyor o nedenle başta örtüyle örtüyoduk ama elleri çok hareketli sürekli yüzüne doğru çekiyor ve battaniyede yüzüne gitme riski var o nedenle artık tuluma geçme kararı aldık, şuan peluşlu bir tulum giydiriyorum ev genelde 23-25 derecelerde oluyor .. normal uyku tulumu alıyım dedim ama 1-3 ay hiç bir yerde bulamadım. Lcw da 3-6 aydan başlıyor çokmu büyük olur ona emin olamadım o nedenle belki alan olmuştır 1-3 ay için diye bir yazmak istedim
Mervealya1992 BusraBagacci ellerine kdr çekmedkkce skntı olmuyor ellerının üstüne örtmemel gerekıyor beline kdr vs vs bide 2 aya kdr cocuklar paso uyuyor ya ama snra tehlıkelı tabii hareketlendkkce skntı ama uyku tulumu gereksiz o aylarda
MSP Mervealya1992 tulumla emin olun daha derin uyuyor😅 bir deneyin bizde hem örtüyorduk ellerine gelmicek şekilde ama üstü ne kadarda olda daha az ısı almış oluyor örtülmediği için evde peluşlu bir tulum vardı uyku tulumu alana kadar ona geçtik ve onunla o kadar derin uyuyorki heryerinden sarılı ve sıcak diye bence uyku kalitesine etkisi var benim gözlemlediğim o oldu 😇
Booksandcats Oğlum 2 aylık lcwden 1.0 togluk 3-6 ay tulum aldım hafif bacakları ve kolları uzun kaldı ama elleri ayakları da içinde kalıyor evimiz 27 derece civarında hep sadece bezle giydiriyorum sıcacık uyuyor
Mervealya1992 MSP 3-6 ay al sen herxaman bir üst beden al ben hep oyle yapıyordum içinde daha rahat etsın diye dar olmasın diye hatta ben 1 yaşa 3 yaş falan alıyordum ama sana 3-6 olur
Mervealya1992 MSP bnm daha doqmadı ama ilk kızım hıcbısy sevmedi daralıuordu herseyde zaten uuuyan bır bebekte değildi bunda bakacagz artk