Annekuzusu066 Kızlar olmam gerekenden 4 gün önce oldum ama adet gibi 3 gün anca sürdü sonra kesildi 12 gün sonrası kahverengi leke geldi üç defa sonra kesildi aceba geç döllenme olabilirmi
Masalceylan Annekuzusu066 benimde adetime üç gün var ama hafif lekelenmem oldu dahada gelmedi olabiliyormu bilmiyorum
Alpmom__ Annekuzusu066 adetimden 1 hafta önce oldu . Ben adetim sökülüyor zannetmiştim kahverengi çamurumsu şekilde 3 gün sürdü . Sonra bulantımda başlayınca test yaptım ve pozitifti
Annekuzusu066 plajterligi hayır yapsam çıkar mı işte olumsuz sonuç görmek canımı sıkıyor artık inanki
plajterligi Annekuzusu066 adet olmuşsunuz sanırım, lekelenmede yumurtlama zamanı olabiliyormuş ama sizin adet günü kısa lekelenme günü uzun pek anlam veremedim yani ya test yapmak ya da doktora gitmek lazım çünkü normal gelmedi bana
Annekuzusu066 plajterligi şimdi adet günüm 3 gün gibi oldu az ama o bittikten 12 gün sonrada kahverengi peçeteye silince lekelenme geldi ve bende ilk defa oldu böyle bişey
Annekuzusu066 Masalceylan benimde öyle oldu işte test yapmaya cesaret edemedim çıkar mı diye hafifte bulantım var
Annekuzusu066 adatuna o rengi olabilir ama bittikten 10 gün sonra peçeteye gelen lekelenme neydi dört kere oldu iki günde sonra kesildi