HuzurDenizim Arkadaşlar inşallah yarın cinsiyeti öğreneceğim bir aksilik olmazsa , bebişimin bir önceki ultrasonundan ( 12 haftalıkti orada ) birkaç bacak arası fotisi , birde bebişimin kendi fotilerini yüklüyorum lütfen anlayanlar yorum yapsın bakalım.kimler bilecek 🥰
HuzurDenizim QueenMommy anlıyor musunuz bu işlerden tam olarak nereden anladınız 🥰 meraktan olucem yahu ne zormuş beklemek 😂
HuzurDenizim QueenMommy Kubra001111 Mini_baby Pembe4242 Happyka Minicigim01 gecegunduz Selenayderen35 Yaseminyhyh Zypfhm Pandaaa1_ Kubra9090 Serap09 Kızlar cinsiyetimiz erkekmis öğrendim bugün 🥰 hepinize tesekkur ediyorum 🌺 Güncel ultrason görüntümu ve pipi fotomuzu da buraya bırakıyorum ,😂
HuzurDenizim Kubra001111 çok sağolun yanıtınız için 🌺 doktorumuz ilk kontrolumuzde erkeğe benzetmisti , bu şuan yüklediğim görüntülere çok yüksek ihtimal kız dedi , çok merak ediyorum açıkçası
HuzurDenizim Mini_baby çok sağolun yorumunuz için , kahve falı bakmaktada ultrason yorumlamaktada rezaletim 😂 yorumlarınız çok degerli 🌺
Kubra001111 HuzurDenizim bende ilk defa böyle posta cevap verdim ama instada falan erkek kız cinsiyetine doktorlar ulstrason dan bakma videolarında az çok görüp tahmin yaptım kaçıncı haftada tam öğreneceksinuz cinsiyeti
HuzurDenizim Kubra001111 yarın 14+5 olacağız , 15. Hafta diyebiliriz , kesin belli olur yüksek ihtimal söylerim dedi doktorumuz :)
HuzurDenizim gecegunduz tamamen hissiyat mi yoksa bı teoriye göre mi soylediniz nub falan diyorlar ya 😂
Selenayderen35 Kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek derler genelde benimde kızımda yuvarlaktı şu an 20 aylık bir kızım var ve 5+4 haftalık hamileyim bu kesemizde yuvarlak buda kız çıkarsa buna inanmaya başlıycam 🙏🙏sağlıkla gelsinler yine kız çok istiyorum 🩷
HuzurDenizim Selenayderen35 ayy Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin bebisinizi 🥰 benimde kesem yuvarlak , sonucu öğreneyim haber vereceğim 🌺