Daisyy000 Kızlar oğlum 17 aylık olmak üzere, gece 7-8 defa keyfi olarak emmek için kalkıyor,artık mahvolmuş durumdayım,gece emmesinden kesmek istiyorum ama aşırı bağımlı memede uyuyor nasıl keseceğim bilmiyorum tecrübelerinizi yazabilir misiniz :(
Busra6691 Daisyy000 Ben uyandiginda su verdim bide uyumadan karninin tok olduguna emin olun uyaninca esiniz pispislasin uykuya tekrar daldirmaya calişsin siz gitmeyin yanina, simdi kesmezseniz sonrasi daha kötü oluyor çunkü artik memeye daha faazla düsüyor bebekler.
zmz5857 Daisyy000 merhaba. Allah yardımcınız olsun🥰ben artık büyüdüğünü ve istediği herşeyi yiyebileceğini söyledim artık sütümüzün olmadığını kapıyı göstererek gittiğini ve baybay yapmamız gerektiğini anlattım. 25 ay emzirdim son zamanlarda sadece gece değil gündüz de emme işini abartmistik yemek yemiyordu asla. Sonrasında park yatağını tavandan iple sabitledik😂komik ama etkili oldu artık gece uykusuna sallanarak geçiyor. Asla meme dışında uyumayan bebem bazen kendi kendine uyuyakaliyor 🥲 umarım kolayca atlatırsıniz siz de
Glsm_94 Ben aksam emıp uyuduktan sonra bant takıyordum kalkınca memeler uyuyo sabah gunes gelınce gelıyorlar dedım bılac gece zorladı ama sonra alıstı gece kalkıp memeler uyuyo dıyıp gerı yattı bı haftaya artık aramadı su verdım uyandıkca
Glsm_94 Daisyy000 gun ıcınde de ara ara bantla alıssın yavas yavas oyle hemen bırakamaz kı zaten bıraz sabır lazım sonucta dogdugu günden berı memeler onun ıstedıgınde almıs bı anda kesmesını bekleyemeyız kı
Bnguuu_102 Bir tanıdığım günel gidince meme gidiyor artık güneş götürecek falan demişti üç gün pencerede güneş aramış sonra alışmış
Pnr_02 3 gün sürmedi kestim sirke sürdüm istediginde ağzına alamadı mizmizlanip durdu sonrada uyudu hemen
Pnr_02 Her kalktignda sirke yanınızda olsun hemen damlatın elinizle onun kokusuylnu alınca çekiliyor ağlıyor duruyor daha da istemiyor
Deletedmom_116 Daisyy000 Gece kesemezsin komple kesmen lazım emmeyi Eğer mama süt vs verirsen bı iki kez acıkınca kalkar
Glsm_94 Zekı bebekler yetıstırıyoruz 😂 sargı bezı ıcın olan kalın bı banttan bahsetmıstım ben benımlı agzıyla cektı cıkarttı normal bantları ıcıne meme ucuna gelıcek sekılde pamuk koy bak cıkartabılıyormu 😂😂
Nhlard Daisyy000 suyla kandırdım o şekilde dalmasını sağladım evet biraz ağlıyorlar ama alışma süreci, bir kalkışında mama verdim, emerken 45 dk bir kalkıyordu şimdi yattığı saate göre en fazla 2 kere kalkıyor, sadece gece değil gündüzleride azalttım o yüzden daha kolay unuttu