Katya1 sendekimsinnn en büyük pişmanlıgım o biliyomusun. Sonradan yakınlarım cok kızmıstı daha cok yeni izin vermeseydin diye. İşte o an düşünemiyorsun bunu. Ama gideceği varsada gidiyor bir şekilde. Kürtaj oldun mu peki sen?
sendekimsinnn Katya1 ama kahverengi akıntı geldiyse zaten düşmezmiydi demkki risk varmışki lekelenme oldu öylede düşünüyorum bilmiyorum ya yok benimki kendiliğinden düştü evde tek parça halinde düştü diğer gün kontrole gittim tamamen temizlenmiş dedi doktor hemen gebelik düşünebilirsin dedi
Katya1 sendekimsinnn yani doğuma kadar lekelenmesi olan bir cok gebe olduğunu gördüm bu sayfada herkesin farklı tabi ki. Nasipte yokmuş diyip tevekkül etmekten başka çare yok zten. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Vücudun atmış kürtaj olmamışsın bnde olmadım ama en son cok az bi parça kalmıştı onuda ilaç ve fitil kullandm kontrolede henüz gidemedim.
Brcntrs Tucedodis merhaba canım geçmiş olsun , benim düşük oldu ama içimde parça kaldı onu düşürmekle çok uğraştım ilaçla düştü şükür hala kanama var bende adet gibi , ada çayı bende içeyim o zaman çok teşekkürler
Tucedodis Brcntrs Geçmiş olsun canım evet mutlaka iç baya yumuşatır ağrın kalmaz inşallah sonrasında adetinde normal düzenli olur