Brcntrs Emnnur Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuçlarla karşılaşırsınız, hangi tüp bebek merkezine yaptırdınız
poyrazmom_ Brcntrs ben evde düşük yaptım canım keseyi gördükten 2 gün sonra aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım kahverengi lekelenmem başladı hastaneye gittim ultrasonda kanama gördü progestan iğne yapıldı eve geldim 1 saat sonra kırmızı pıhtılı kanama şeklinde düşürdüm maalesef çok ağrılı bir süreçti 10 gün sürdü kanamam düşüğün ilk gününden sayarsam 32. Gün adet oldum parça kalmadığı için herhangi bir kürtaj işlemi yapılmadı doktor korunmanıza gerek yok dedi korunmadık 6 ay sonra tekrar hamile kaldım
Brcntrs poyrazmom_ çok geçmiş olsun zor geçmiş ama yeni gelen gebelik eminim herşeyi unutturmuştur Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Brcntrs Emnnur şuan kanamam hal devam ediyor bitince yada azalınca gidicem doktora kontrole bakacak onda , inş düşmüştür kalmamıştır içimde bişey
Brcntrs Emnnur ilacı bıraktım iki gün içinde lekelenmem başladı canım 2 gün kadarsa o sürdü kahverengi leke sonra kanamam başladı
Emnnur Brcntrs ben perşembe günü düşügü yaptım dünde kontrole gittim düşmüş içimde parça falanda kalmamış ama çok iyi spor yaptım ve yürüyüş yaptım nokta nokta leke geliyor oda olurmuş
Lagaliballah Emnnur affiniza siginarak birşey sorabilirmiyim boş gebelikte beta güzel bir şekilde artiyormu
Brcntrs Emnnur geçmişmolsın canım sen kurtarmışsın çok şükür , benimde lekenlenmem devam ediyor hala ama kanama gitti gibi pazartesi gidicem bende doktora daha gidemedim burda yoktu doktorum, ilaç filan verdinimi sana yada herhangi bi yasak
Lagaliballah Bbk88 ama dış gebelikte kese oluşmazmiş pazartesiyi iple çekiyorum kuzimi dogum yaptigim doktoruma gidecem