Brcntrs Hanımlar gebeliğim , boş gebelik çıktı malesef , doktor bi hafta bekle vücut kendi atar yoksa kürtaj dedi, ama çekinmiyor değilim evde düşük yapan oldu mu nasıl geçti
Ays_12 Brcntrs ben canım. , regl ağrısı gibi düşünebilirsin . Ara ara alttan sancı vuruyor ama dayanılacak gibi . Eğer doktor kendiliğinden atarsın dediyse evde yatış pozisyonun olmasın . Ben sürekli evde ara ara yürüdüm . Sanki daha sancısız geçti diye düşünüyorum . 6 haftalık düşük yaptım .
Katya1 Brcntrs bende cuma günü evde yaptım, bel ağrısı karın ağrısı oluyo bnm midemde bulanıyordu ama kusmamıstım. anlıyosun zten düştüğünü korkma kanamam cok olursa hast. Git bnm parçalar hala düşmeye devam ediyor sökmesi icin ilaç verdi. Kürtajdan çok korkuyorum olmak istemedim ama eğer ilaçla sökmezse mecbur olucam şimdi ara ara sancım oluyor bu normalmiş
kubrayurek Brcntrs ben yaptım çok şiddetli bir ağrım olmadı adet olur gibi sadece ağrı kesici iç dedi doktor kese düştükten sonra fazla bir agrim kalmadı zaten
CansuAB Brcntrs bende kimyasal gebelik oldu kanamam çoktu kürtaja gerek yok dedi cuma gününden başladı kanamam çarşamba gününe kadar devam etti cumartesi pazar çok oldu sonra azalarak bitti kanamam. Zorluk bişey olmadı kanama oluyo adet olurmuşsun gibi biraz karın ağrım baş ağrım oldu benim sadece
Brcntrs Katya1 geçmiş olsun , benim şuan akıntı şeklinde kahverengi lekelenmeler var , seninkide öylemi başlamıştı
Katya1 Brcntrs evet öyle başladı sonra kırmızıya döndü sonra pıhtı düştü. Ama sana tavsiyem alttan muane ettirmemeye çalış. Kahverengin akıntı varken alttan muaneye ettirdim ertesi günü kırmızı oldu. Belki olacağı buydu ama bn 3 gün üst üstte alttan muaneye ettirdim acilde belkide o tetkledi bilmiyorum. Acile gittinmi hiç
Brcntrs Katya1 yok hayır gitmedim pek düşünmüyorum, kendi kadın doğum doktorumla ilerliyorum ama gel muayeneye demedi vücut atmazsa kürtaja gideceğim , bi hafta bekleyelim kendi atmasını dedi
Brcntrs kubrayurek geçmiş olsun babada aynısını söyledi , fakat 2 gündür kahverengi lekelenmem var hanğz kanama olmadı sizdedemi öyle başlamıştı ? Sizinki kaç haftalıktı ve kese boyutu neydi
kubrayurek Brcntrs 9+3 haftalıktı benimki ilk baslarda kahve lekeler geldi ama ben hic oturmadım hemen düşsün diye hareket falan yaptım yere otur kalk yaptım sonra kese birden düştü
kubrayurek Brcntrs kahve lekelerde 3 4 gün sonra parca parca kanama oldu sonra yoğunlaştı sizin kac haftalık
Brcntrs kubrayurek 8 haftalık boş kese benimkide , inş sizin gibi rahat bi şekilde atar vücudum, lekenlenmem bar kanama gelmedi bekliyorum
Emnnur kubrayurek merhabale bende bugün öğrendim boş gebelik pazartesi tekrar bakıcak büyük ihtimal yine boştur yürüyüş yapsam sürekli falan düşer mi kendiliğinden
kubrayurek Emnnur merhaba öncelikle geçmiş olsun doktorunuz evde kendinizin düsmesini beklemenize onay verirse hiç oturmayın bol bol hareket edin ben hoplayıp zıplamıştım hemen kurtuluyum diye çok sükür 2 günde düştü ama bünyeden bünyeye değisebilir 🌸
Brcntrs Emnnur merhaba , ben iki gün kahverengi lekelenme yaşadım dün biraz bilerek iş yaptım ağır kaldırdım bugün kanamam başladı adet kanamasıyla aynı şuan fakat çok sancım var . Sizde hareket halinde olun . Kaç haftalık
Brcntrs kubrayurek Kübra hanım kesenin düştüğünü nasıl anladınız gördünüz mü acaba ? Beni ki şuan adet kanamasıyla aynı şekilde sıvı kan
Emnnur Brcntrs 8+3 şuan pazartesi 8+6 olurum yok zaten bende bol yürüyüş yaparım ve ev işi yapmam lazım daha kışlık halıları falan sermemiştim tüp bebek diye dkkt ediyordum