1gebeshanim Tıp fakültesinde doktora gidiyorum kadın doğuma. Bugün ayrıntılı baktı ama gözümden kazmış olabilir dedi. Yinede özel bir hastanede radyoloji hocası var ona gitmeni tavsiye ederim dedi. Gitmemde sakınca yoktur değil mi radyolojiye
myavocado 1gebeshanim hayır tabi ki sakınca yok, detaylı ultrasonu radyoloji uzmanı veya perinatologlar yapıyor. Hepimiz ikisinden birine gittik, detaylı ultrasonu mutlaka yaptırın çok önemli, tüm organlar kontrol ediliyor.
fairytale_ 1gebeshanim her kadın doğum ayrıntılı bakar fakat peritanoloji kadar ayrintili gozukmuyor bence doktorunuz yesil alan acsin devlete gidin yada ozele gidin perinatolojiye 🌸
Ftmnnr 1gebeshanim doktorum bana radyolog değil perinatolojiye git dedi ama ikisi aynıymış sanırım biri öyle demiş galiba
1gebeshanim Randevu bulabilrsem eşimde görsün diye randevusunu 22+2 de almayı düşünüyorum. Çok geç olmaz değil mi
myavocado 1gebeshanim 22+1 de olmusti benim, benimkini yapan hoca en erken 22. haftada yapıyorum çünkü ondan önce organların gelişimi tamamlanmıyor demişti. 22+2 geç olmaz bence