iyikimbnm Kızlar haftaya detaylı ultrasonum var devlette. Merak ettim devlet hastanesinde eş gelebiliyor mu yanında okuyor mu yani detaylı ultrason sırasında yoksa almıyorlar mi
d190516 Benim bildiğim hiç bi şekilde eşleri almıyorlar. Normal kontrol olsun ikili test olsun detaylı ultrason olsun
Krasivyy iyikimbnm özelde alıyolarda canm devlette almayabaililrler zaten çoğunda polikiliniğe erkek bile almıyolar
Beyazlale Devlette esim girmek istemisti ama cikariyorlar cunku icerde sadece genelde sende olmuyorsun bir suru hastaya birden bakiyor baska kadinlar varkende esini almiyor iceri canim.ama ozele gittigimde rahatlikla giriyor
Gizem_miros iyikimbnm oglumda ilk esimi almadilar son anlarda bitmesine 10 dk filan aldilar esimde geldi oda gordu ben dedim esim cok merak eder oda biz son dk aliyoruz dedi ve gelmisti esim
Merib Ben dün detaylı ulturasona girdim özel hastane eşimle birlikte hatta eşimi ekranın karşısına oturtular bırlıkte izledık, özelse girmesini rica et canım
ozzznur Hayr hasta hariç kimse giremiyor bende devlette yaptırdım kapıda yazıyor içeir sadece hasta girsin diye
Emell iyikimbnm valla ben devlette girdim bi kere. 6etrekare odaya 6 kadin aliyorlar. Apar topar bakip bakip yolluyorlar. Birak esinin yanina girmesini radyologa soru bile soramiyorsun. Sacma sapan bi ego ile yuruyo sistem