Deletedmom_247 brcnbrcn3 canım merhaba,,hsg çektirdiğinde kaçıncı günündü? hemen hamile kalmışsın sanırım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende önümüzdeki hafta hsg çekileceğim bu yüzden merak edip sormak istedim.
brcnbrcn3 Deletedmom_247 adetin 9.günüydü canım 14.-15. günü gibi de yumurtlama olmuştu. İnşallah senin için de güzel sonuçlanır 🙏🏼
Innerglow brcnbrcn3 bende bu ay hormon testi verip regli bitince çekilicem inş hemen kalırım ama bazıları ilk ay korunun kimyasal dış gebelik olabiliyor diyor doktorlar hiç böyle bir uyarıda bulunuyor mu
maviskokiz brcnbrcn3 çekildim ve sonucum temiz çıktı 💙 Sizin nasıl çıktı hamile kaldığınız ay hsg sonucunuz
brcnbrcn3 Innerglow inş 🌸 benim ne filmi çeken doktorum ne de kadın doğumcum böyle bir şey söylemedi. Sadece filmden sonra ilk 3 gün ilişki yasaktı o da enfeksiyon riskinden dolayı zaten antibiyotik de vermişti.
brcnbrcn3 maviskokiz benim de temizdi sadece ufak tefek yapışıklık vardı sıvıyla açıldı demişti doktorum. Hayırlısı olsun sizin için de 🙏🏼
CoolMamaMode brcnbrcn3 bizde bir buçuk sene denedik bi sıkıntı yoktu ama olmadı sonra hsg çektirdim üç ay sonra hamile kaldım .. :)
QueenM77 brcnbrcn3 20 Kasım 2024’te hsg çekildim ve Aralık ayında hamile kalmışım. Yılbaşına girdiğimde öğrendim
brcnbrcn3 QueenM77 hayırlı olsun tarihlerimiz yakın ben de 25 kasımda çekilmiştim şimdi 15 haftalık hamileyim 🥰
Hlya1993- brcnbrcn3 ben dış gebelik geçirdim. Doktor 6 ay sonra gel film çekelim yumurtalara bakalım dedi. Çektirdik. O ay hamile kaldım. Şu an 16 haftalık hamileyim 🙏
brcnbrcn3 Hlya1993- size de hayırlı olsun ben bu başlığı kasım ayında açmıştım ben de filmden sonra aynı ay hamile kaldım şu anda 15 haftalığım 🥰