THM melissannesi rahimin içinde mi dışında mı peki bende 5 cm şuan dün kanamam oldu çok şükür kese duruyor kalbini azıcık olsada duyduk ama hala kanama var dedi doktor
melissannesi THM benimde 4 cm di 6 haftada sonra tekrar gittim küçülmüştü kanamam olmadı şükür Benim kesenin dışındaydı
THM melissannesi benim rahim iç kısımda. Keşke dışında olsaydı benimde. İnşlalah kanama durur miyomda küçülür dediniz gibi. Rabbim hayırlısı olsun inşallah dualarınızı beklerim
melissannesi THM ster yapma canım merak etme bebeğe zararı olsa hiç oluşamazdı ayrıca bubtarz rahatsızlıkları gebelikde bebiş tedavi ediyor şükür Allaha herşeye bi çare vermiş Sana bol şifalar olsun inş💜
Opheliaxxx Ros benim de 4cm di hamilelik boyunca 10 cm ulaştı sezeryan doğum yapmıştım miyomum da alındı doğumdan sonra. Hamilelikte herhangi bir problem yaşamadım
Opheliaxxx Ros evet rahim içindeydi ve riskli bir yerde duruyordu doktorum alıp alamayacağının bile garantisi olmadığını söylemişti ama alındı şükür
Violetaa @THM 4 dü benim de sonra küçüldümü ne olduysa kayboldu doktor hiç bahsetmesi artık ilk 3 ay gözüktü sonra gözükmedi