senatss ezgickm en son bu gğn ki 285 oldu daha ayın 15 inde öğrendim ztn pazartesi günü doktora gidicem bakalım nasip rabbim büyük
FatmaB_ ezgickm gölge gibi çıkmış bende heyecanlandım ama siz en iyisi gidip kan verin ben duramazdım 🥹😂
ezgickm FatmaB_ ay ahaha tek gidemem diyor benimde eteğimde çocuk var 😅😅 dur bakalım dedim iki gün sonra tekrarlayalım ona göre hastaneye gidelim sabahtan
GirlandBoy_Mom ezgickm days doctor bu sanırsam canım ama bunun da yalancı pozitif çıkardığını gördüm en garanti prodoctor bence
Sevgikaya1525 ezgickm bunda yok kuzum gördüğüm kadarıyla adetine de varmış ya erken gebelik testi yapsın ya da beklesin kuzum bunda yok gibi çnk0
Sevgikaya1525 ezgickm kuzum burda çok çok silik ne desem yalan olur yalancı pozitiflik durumu da var ya korktum açıkçası benim de adetime 6 gün kala yaptım ama daha Bi belliydi bence yarın ya da 2 gün sonra tekrarlasın
ezgickm Sedef-0131 canım aslında bende işk bebeğimi reglime 8 gün varken öğrendim döllenme olduysa evet çıkıyor 🙏
Sedef-0131 Dmrumrnns regle 1 hafta kala pazartesi betam 2.30 çıktı doktor gebelik yok dedi arkadaşım başka bir doktora gönderdi sonucumu 5 gün sonra tekrar kan versin dedi perşembe verdim betam 55.24 yani gebelik pozitif dedi doktor
Yaseminbasdag Dmrumrnns yani bence erken benim de 4 günüm var silik cıktı bekliyorum bence beklesin acele etmesin beklemek zor geliyo ama en doğru sonuç alabilmek icin beklemek gerek
aleynalina41 Sedef-0131 imkansız derken çıkmaması gayet normal dedim yani 6 gün kala çoğu kişi de çıkmaz boşuna umudunu kaybetmesin diye annemizi düşündüm aslında 🥹❤️🎉
Sedef-0131 aleynalina41 yok tabiki sende yaşadığın duruma göre haklısın rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin 🙏🏻🤍
aleynalina41 Sedef-0131 hatta ben adetimin gecikmesinin 1. Gününde yaptım negatifti 4. Gününde yaptım pozitif çıktı 😇🙏🏻 inşallah hayırlı haber alırlar bekleyen annelerimiz 🎉