Melike1001 babyiscoming_ üre benimde düşük çıktı en son tahlilimde ama doktor sıkıntı yok dedi hamilelikte bazı değerlerin düşük olması gerekirmiş 😁
helloandhello babyiscoming_ kansızlık herhalde yada idrar yolu enfeksiyonunuz var mı ? Önemli değil çok benim hep düşük 🙂 bide genelde bi değerler hep düşük çıkıyor herkeste
Defnezumramom babyiscoming_ gebelikte kandaki enfeksiyon değerini bile normal karşılıyorlar canım bence normaldir ya
Aslaninannesi_ babyiscoming_ canım üre düşüklüğü beslenme bozukluğundan düşebilir kreatinin su tüketimi yetersizse olur ama hamilelikte bu durum nasıl bilemem bir doktoruna sor bakalım ne diyecek
babyiscoming_ Aslaninannesi_ ay sonuçları attım bakalım ne diyecek. Beslenmem de çok düzenli aslında gebelikte normaldir belki
Aslaninannesi_ babyiscoming_ evet gebelikte nasıl karşılıyorlar bu sonuçları onu bilmiyorum işte umarım bir sıkıntı yoktur canım
Melike1001 babyiscoming_ rica ederim ne demek ama içiniz daha da rahat etmesi için doktorunuza danışın mıhakkak
babyiscoming_ Melike1001 doktoruma sordum cevap yazmamıştı henüz buraya post açayım dedim, o da sağ olsun az önce sonuçlar normal diye yazmış 😊
babyiscoming_ helloandhello hayır hiç birisi yok dedi zaten idrar vermedim kan verdim. Doktorum sonuçlar normal dedi gebelikte olabiliyormuş 😊
babyiscoming_ Defnezumramom evet canım normalmiş doktorum normal dedi gebelikte düşüklük yükseklik yaşanabiliyormuş