BusraBagacci Eliffile Canım benim de 37de 2800dü sonraki hafta sadece 100 gram aldı üzüldüm bi sonra ki hafta gittiğimde ise 400 gram almış hiç üzülme kilosu gayet iyi ayrıca almaya devam edicek az az bile olsa
Eliffile BusraBagacci ay inşallah bugünden itibaren artık faydalı ne varsa yemeye durmadan yicem galiba antibiyotik verdiler bide umarım o da bı sıkıntı yaratmaz
2418 Eliffile 37+6 da 2490 gr doğdu kızım üstelik 2 hafta gelişim geriliği vardı kiloya vs bakmayın kilo alınır böyle şeyleri kafaya takıp stres yapmayın kendinize bebeğinizi düşünün kucağınıza alacagınızı düşünün onun kokusunu minik ellerini düşünün
Eliffile ismihanpolat merhaba kuveze girdi mi bebeğiniz şuan antibiyotik kullanıyorum bide ben malesef öksürükte dogumu hizlandiriyormus
ismihanpolat Eliffile hayır küveze girecek diye çok korkarken herhangi bi sağlık sıkıntısı olmadı küveze gerek kalmadı şükür ben hep iyi düşündüm hep iyi düşünün iyi olsun
Bbuusra Eliffile 37 + 6’da 2980 gr olarak doğurdum. Gelişiminde sıkıntı yoktu. Doktor da haftasına göre normal bebek demişti. Gelirim açısından mı 35 haftayla uyumlu dedi bana hiç öyle denmedi.
Eliffile Bbuusra Bbuusra 37+0 2700 34+6 ile uyumlu dedi zaten 3 haftadır 1 hafta geri diyordu bu sefer 15 gün dedi