Melosum34 Koltukta uzanıyorum oradan oraya beni fırlatıyor resmen plesenta inşallah doğru yazmışımdır siz anladınız zaten o arkada dedi doktor ondandır dedi böyle mi oluyor ya koltuktan düşecem resmen nasıl oynamak o🤣
Hilallly Melosum34 ya deprem oluyor sanıyordum avizelere felan bakıyordum 😂bende alıştım sonradan böyle otururken sallanıyor gibi mi hissediyorsunuz
Nananan Melosum34 benimkide öyle ya sanki içerde disko yapıyor sanki hemen derimin altında gibi plesentasi önde değil herhalde benimkinin de üç gün sonra kontrolüm var soracağım 🤣
isiksinem45 Melosum34 Valla benim minnoşta öyle uzaninca aşırı hareketli oluyor hele geçen gece gözümü kapattım tam uykuya dalacagim inada yapar gibi hareket ediyor resmen bir an karnımı delip dışarı çıkacak sandim
Melosum34 Hilallly evet baya sallıyor utanmasa duvardan duvara vuracak beni ayakta durduğumda savururcasına vuruyor 😄
Aslaninannesi_ Hilallly yaaa bende böyleyim 24.haftaya giricez koltuk sallanıyor sanıyorum inanılmaz bir saniye durmuyor 😀
Melosum34 isiksinem45 geceleri daha enerjik evet yatamıyorum hiç gün içinde de hareketleri çok oluyor midem bulanıyor o derece sert hareketler nasıl dursam şaşırıyorum biraz sakin olsun ya 😁
Melosum34 _mavii_ bazen diyorum içeride bişey mi oluyor başına bişey mi geldi bende tıktık yapıyorum oda oraya vuruyor resmen diyor ben buradayım 🤣
Nananan Melosum34 benim oğlumun tekmeleri de çok kuvvetliydi doktora ultrasonu karnıma koydu doğuma bri kaç gün kalmıştı herhalde onun da boşluğuna geldi oğlum bir tekme attı ultrason geri fırladı diktir şok oldu resmen beni itti resmen bu çocuk demişti hayla aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum 🤣🤣
Melosum34 Nananan ilk oğlum böyle değildi ama şuan çok yaramaz Buda içeride şımarsın dışarıda uslu olacaksa hiç problem etmem öyle bişey olsa🤣
yeni_anne2 Melosum34 hayırr hiç girmedim daha varr diye biliyorum benn 2 hafta önce detaylı ultrasona girdim sadecee