lilyum_ Nurbl benimkinde 10. Haftadan beri cinsiyetini tahmin etmiştik. Pipisi hep görünüyordu. Hep kocaman çıkıntı vardı
Nurbl lilyum_ 15 haftalık kız olsa boş görünürdü diye düşünüyorum ama bu haftada bişey söylememesi neden acaba
lilyum_ Nurbl kız bebeklerinde orasında ödemden dolayı şişlik oluyormuş. O yüzden doktorlar 16 dan önce söylemiyorlar
zey-nep11 Nurbl bakalım 13 haftada söyledi yarın bıda gıdıcem 14+6 olmuş oluyo bakalm ne olcak😇🤣 vıdeoyuda bı anda yavaslatıp ızleyınce farkettim ya ekran cektim direk
Nurbl zey-nep11 13 haftaya kadar şiş görünebiliyormuş 15 16 da şişlik iniyor deniliyordu öğrenince haber verin bize de 😊🌸🌸
_Mother_ Nurbl ben pipiye benzetmedim bence bu pipi olmuş olsa da bu kadar net görüntüye direk demiş olması gerekiyordu
Nurbl _Mother_ haklısın aslında belli değil bir kaç hafta sonra net olur falan dedi bu görüntüyü de ben çektim ekrandan kız da demedi ama 🤭🤣
Nurbl Defnemome ilk 3 ay halsizlik çoktu tatlı istiyor canım ekşi ve çikolata yiyemiyorum sağ tarafta baş ağrısı çok kaşık ağrım çok oluyo alnım sivilcelendi bunlardı 🤭