Mrymne Kızlar selam 🙋♀️ Bebislere en hızlı şekilde kilo aldıran besinler nedir ,neler yaptınız? Karışımlar yapıp memnun kalanlar var mı 😍 bizimle de paylaşır mısınız
Rabiamina Mrymne ben böyle şeylere çok inanmıyorum sonuçta bebeğin her şeyden vitamin alması gerekiyor. Ama genelde her gün bir yumurta, kaşar peyniri, badem, kaju, ceviz, muz ve kefir öneriliyor
Wolf13 Avokado, muz, yumurta sarısı, biraz yoğurt, (bebe bisküvisi) lezzetli oluyor yiyor benim bebiş
Pinarkorkmazer Rabiamina anne karnındaki bebek yemesen bile kilo alıyor kendini geliştirecek ve büyüyecek birşeyler elbet buluyor😃 ben ilk gebeliğimde son iki ay pek yemek yiyemedim sabah patates akşam makarna yedim yani bu sayılamalrı nerdeyse hiç yemedim ama bebeğim normal doğdu 😃 çok kilolu olmasına da gerek yok bence anneye de zor
Elifozenn Wolf13  Bizimde cinsiyetimizi tahmin eder misiniz @Wolf13
Elifozenn Wolf13 Doktor ikidir çıkıntı görmüyorum kız gibi diyo ama net olarak 2,5 hafta sonra öğrenicez teşekkür ederim :)
Rabiamina Pinarkorkmazer zaten eritemeyecek kadar yiyince onlar bize yağ olarak kalıyor. Bir de bünyeden bünyeye değişir yani bence et ve süt ürünleri tüketmek daha mantıklı. Sen yemesen de bebek zaten sende olan vitamini çekiyor o aç kalmaz sen enerjisiz kalırsın