Rbya Kızlar merhaba biz 24 haftalık olduk kıyafetleri kaçınçı hafta da yıkamak gerekir siz ne zaman yılamaya başladınız🐣🥰
Sydaglsen Rbya yani bu sizin keyfinize bağlı tamamen bende 26 da falan yapmıştım sanırım son aylara doğru bırakmak istememiştim ben ağırlaşınca yapması zor olur diye. Gerçektende benim için son aylar baya zorlandığım bi evreydi
ShutUp Rbya bence tüm kıyafet eksikleri tamamlandığında yıkayın ütüleyin yerleştirin derim. Benim hala kıyafet eksiklerim var onları tamamlayıp hepsini bir aradan çıkarıcam. 26 haftalık hamileyim bende
FKRKS29 Rbya 34 haftanın içindeyken başlamıştım yıkamaya 35 haftanin icinde canta hazirladim 🥰 suan 38+4 uz bekliyoruz 😅
Guzelanne56 Rbya 33 e gırıcem 2 gun sonra daha dün başladım yarın yada öbür gün bıtırırım yıkama işimi 3-4 gun sonra ütülerim bı 35 e doğru çantayı hazırlarım
Zuhal_Y 35 haftada kismetse baslicam biraz gecen hafta azar azar almaya basladum 31 haftadayim daha eksigim var tamamlayinca hallederim .
Rbya Zuhal_Y Hayırlısıyla inşallah kucağınıza alırsınız bende henüz eksikleri almadım daha erken diye
Zuhal_Y Rbya amin canim cumlemiz inşallah saglicakla kucaklariz tüm Annelerimiz mutlu ,huzurlu ve saglikli dogumlar yapsinlar.🌸🤲
elifdemir09 Haftada yıkama ütüleme ve çanta bitmişti İyi ki de yapmışım şimdi 35+3 deyim hem ağırlaştım çok çabuk yoruluyorum hem de tansiyon sorunum var her şeyin hazır bi şekilde kapıda bekliyo olması kafamı rahatlatıyo
Hanniballl Rbya ben 34. Haftamdayım daha bir kac gun oldu yikayalı ütüleyip kaldırmadım.. Hastane çantamı hazırlamadım henüz 🫢 geç mi kaldım bilmiyorum ama üstesinden geleceğiim 💪🐣