plajterligi Gizem1504 çok silik gözüküyor elinizde test varsa yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın koyulaşmaya başlayacaktır ama kanda verebilirsiniz daha hızlı sonuç alırsınız ❤️
Hucctlzhr Hiç idrar testi yapmadım hep kan yaptım o daha kesin cevap bence kan yaptırın bide buraya atmayın görmeyen de görüyo hevesleniyorsunuz bu sefer çok hassas konular çünkü istediğimiz için beklentide olduğumuz için ister istemez üzülüyoruz
Gizem1504 Hucctlzhr tabiki öyle bir hevesle attım ben görüyrm çok silik gibi nasibimde varsa artık oomazsam kan vereceğim❤️
Sevila59 Hucctlzhr bizler zaten hamilesin demiyoruz. Kan ver kesinleşsin diye yazdık☺️görmesem o ince çizgiyi zaten gördüm demem bu yollardan bende geçtim. Bu şekilde yazmanız çok saçma görmediyseniz görmedim demeniz yeterli olacaktır
Yaseminbasdag Normalde direkt cizgi cıkıyor diyorlar ama bilmiyorum insallah vardır ben göremedim tekrarlayın testi isterseniz
Gizem1504 Yaseminbasdag 4 güm geciktim adet belirtim yok gibi yapım dedim bakalım kan verip göreceğim
Yaseminbasdag Gizem1504 4 gün geçtiyse bence kan da verebilirsiniz geç döllenme mi bir şey olunca cıkmayabiliyormuş ben de burda görüyorum inşallah vardır