ucbebe_annesi34 Ayrıntılı ultrasona gittim devlet hastanesine herşeyi var herseye normal ama ensesi kalın görünüyor dedi 1 hafta önde olduğu içinde öyle olabilir dedi karnından au aldır kesin bakılsın istersen dedi böyle bişe yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Meliss00 ucbebe_annesi34 12 haftalıkken 5.7 olarak ölçüldü bebeğimin ense kalınlığı doktorumuz amniyosentez istedi ama biz riskli olduğu için en risksiz olan fetal dna testini yaptırmaya karar verdik 14. Haftada sonucumuzu almak için gittiğimizde ense kalınlığı kaybolmuştu genelde erken haftalarda çoğu hamilelikte bu ense kalınlığı konusu yaşanıyor içinizi rahat tutun umarım sağ salim kucağınıza alırsınız
ucbebe_annesi34 Meliss00 benim erken değil ama ben 21 haftalığım şuan normal mi böyle demesi acaba yoksa bebek 1 hafta önce olup iri olduğu için mi öyle demiş olabilir
Meliss00 ucbebe_annesi34 Kesin birşey söyleyemem ileriki haftalarda başıma gelen bir durum değildi bazı devlet hastanelerinin cihazları sorunlu yanlış sonuçlar verebiliyor bazen bebeğin pozisyonundan bile fark ediyor bence bir özel hastanede muayene olmanız en mantıklısı.
ucbebe_annesi34 Meliss00 evet yarın özel bi hastaneye gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Allah hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏