Ayse_gden Meraba güzel anneler 10 haftalık hamileyim ankarada yaşıyorum ilgili Güler yüzlü işinin uzmanı bi kadın doğum doktoru arıyorum lütfen memnuniyet durumunuzu belirtir misiniz yorumlarınıza çok ihtiyacım var özel doktor olması ilk tercihim ✋🏻
Alyask Ayse_gden Meral Demirel budunoglu . Yda center da klınıgı var memorial de doğum yaptırıyor. Ben çok memnunum çok samımı anne ilgisiyle yaklaşan bi doktor yaşı da var tecrübeli . Her ultrasona besmele ile başlar 😌 Ben medıcal park Keçiören gıdıyordum içime sınmedi Meral hanıma gitmeye karar verdım iyiki de gıtmısım
Ceydatolga_ İbrahim esinler prof Çok ilgili bilgili özelde muayene edip hacettepe de doğruyor 2.gebeliğim keşke büyük oğlumda da ibrahim hocayla karşılassaydım
Sumeyye06_ Ceydatolga_ Muanelerini kendi kliniğinde oluyor doğum Hacettepe hastanesinde demi . Bide doğum ücreti yada muayene ücreti ne kadar ?
Ceydatolga_ Sumeyye06_ doğum 30.000₺ muayene 3000₺ ben 34 haftayım ilk zamanlar öyle demişlerdi şimdi balki artmıştır. Doğum Hacettepe’de muayene ler klinikte canım
Enfal_06 Ayse_gden koru Sincan hastanesi semtinden dolayı pek hoşuma giden bi yer değildi ama doktorumun benimle ilgilenmesi ilgisi için oraya gittim doğumumu orda yaptım
Melikeakkc Ayse_gden instagramdan zahide küçük’e bakabilirsiniz özel kliniği var ve Acıbadem’de doğum yaptırıyormuş. Çok tatlı bi doktor. Daha gidemedim ben ama 4 aylıkken başlıcam
Denismomm Melikeakkc Zahide hanımla ilgili sezeryan yanlısı diye yazmışlardı ama 🤔 bide fiyat aldınız mı acaba
Su-mbul Medikal park Keçiören, Bülent Yirci ikinci gebeliğim ilk de de bunda da gözüm kapalı tercihim 🤰🏻
Melikeakkc Denismomm bence kim ne isterse onu yapıyor instagramda normal Doğumla ilgili videoları da var daha gitmedim ama aradım muane 2.000-2.300 arası dedi. Şuanki güncel doğum 55 bin dedi.
Ezg8 Ayse_gden merhaba Medicana Emre Günakan a gidiyorum şu an memnunum biraz beklentiye göre değişiyor sanırım ben panik bir insanım benim için Dr biraz rahat olmalı ilgili ve rahatlatıcı olmalı Emre bey bana kendimi güvende hissettirdi inşallah herkes kendisi için en iyi Dr ve hasteneyi bulur