rumikaa Beybyi ben yanlış yazmışım doğumum mart başı gözüküyor ramazana denk gelecek büyük ihtimal tabi belli olmaz şubat sonu da olabilir şuan hem devlet hem özel takipliyim doğumu büyük ihtimalle özel de düşünüyorum
DeryTksz Erd_mel Son adet tahiniz 21 Haziran mı acaba benimde 28 Mart gözüküyor inşallah bir oğlum olacak 🌸
Kaderkks asli_3501 Merhaba bizde 10 Mart gibi doğumu bekliyoruz ama şubatta doğururum diye düşünüyorum gebelik şekeri ve tansiyonu çıktı birtane oğlum var şimdi nasipse kızım olacak ismide Meva olacak nasipse🌸
Devrimdenizmom Merhaba bizim doğum adete göre 1 Nisan görünüyor ama riskli bir gebeliğim olduğu için doktorum 38.haftada sezeryan ile almayı planlıyor. Mart başı ortası gibi olcak❤️ İsmi Deniz Uras olacak🥰 21+1
4104 kubraa9 evet maalesef 2 tane çocuğum daha var ee onlar okula gidiyor ilgilenmem lazım bide kız çocukları ekstra ilgi istiyor aslında ben ikisinde böyle değildim yada aradan 9 sene geçmiş acaba benmi unuttum hamileliği😀
kubraa9 4104 Allah bağışlasın 🌸 aradan biraz zaman geçmiş ya çok normal Allah kolaylık versin canım benim 🥰 kendine de çok yüklenmemeye çalış
mervemom24 Merhaba 🥰 ben Merve 22 Mart doğum gözüküyor bir oğlumuz olacak inşallah ilk bebeğim ismi kuzey uras inşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza 🫶🏻
Ayse0575 asli_3501 merhaba bizimde Allah nasip ederse mart’ın 11’i gibi görünüyor doğum 🥰 inşallah tüm annelerin bebekleri sağlıkla ve zamanında gelir hem huzur hem neşe getirir❤️❤️ kızımız olacak adı Parla🥹
Meriel asli_3501 merhaba, nasipse 17 Mart gibi oğlumuzla tanışacağız, Barış ve Ardıç isimlerinde gidip geliyoruz. Muhtemelen eşimle ortak kararımız Barış’tan yana olacak. Sağlıkla gelsinler hepsi, isimleriyle yaşasınlar 💕
Derya92 asli_3501 merhaba bizimde erken doğum olmazsa Martin ortası gibi kızımız olacak .Allahin izniyle ismi belli değil daha
4104 4104 bugün doktor bir tahminde bulundu cinsiyeti ile ilgili resim atsam tahmin yapabilecek olan varmı ben hiç anlamıyorum resimden 😁
Nesonunbeybi Sevgihizz Ahmet baba adı mı? Bizde kararsız kaldık baba isimleri mi koysak diye bizimki de Ahmet Emin oluyor, ya da Ege kızlar sizce hangisi yazıyı görenler de cevap verebilir mi❤️❤️❤️❤️ bizim de mart ortası gibi olacak inşallah 🙏🏼🙏🏼 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Sevgihizz Nesonunbeybi evet eşimin babasının ismi, biz sadece Ahmet katıcaz Ahmet ege daha uyumlu geldi bana sağlıkla gelsin miniklerimiz🫂
3girlsb Merhaba eğer normal doğum olursa 1 ve 3 Mart arası sezaryen olursa Şubat ortası oğlum olacak ♥️
Nesonunbeybi 3girlsb o zaman kayınpeder ismi koymamıs oluruz çok ayıp olmaz mı kendi babamı koyup onu koymamak🥹