babyiscoming_ Dilekulgtt lokman hekimde Ozan çetinaya gidiyorum çok ilgili kendisi güler yüzlü tavsiye ederim
snglaltn Dilekulgtt lokman çok kötü Dilekulgtt ben emseye gidiyorum Canan hocaya tavsiye ederim çok sıcak Medical ilk gitmiştim çok soğuktu Canan hoca her sorumu her korkumu rahatlattı ve normal karşıladı bence bi bak
gezentianne Dilekulgtt Lokman Hekim Ozan Çetinay çok ilgili güleryüzlü tlfn numarasını da sizinle paylaşıyor cok yakında perinatolog da olacak detaylı ultrason yapabilecek
Havvabektas annesio Gülcan asla tavsiye etmem az kaldı bebeğimi boş yerde kürtaj edecekti boş gebelik demişti bana iyiki dinlemedim
annesio Havvabektas vallahi bilemiyorum ama , annemin rahim sarkması ameliyatını o yaptı , yengemin doğumunda da ona takipliydi, bende doğumumu onda yaptım. Hepsinden de üst düzey memnun kaldık. Ben kendi tecrübemi yazıyorum sadece 😇
Drosera Havvabektas ben de tavsiye etmem dikkati ilgisi düşük bir doktor. Anaçtır yumuşaktır ama bu süreçte biraz ilgi ve dikkat gerekiyor. Onun vesilesiyle sezaryen olmak durumunda kaldım şekerim varmış test sınırda çıkmıştı ama bana ne yapmam gerektiğini anlatmadı o sıra dikkat etmedi bebeğim iri doğdu. Sonrasında bir kere daha şans verdim farklı bir konu için ama onda da reçeteye yanlış ilaç yazmış yazıcıdan çıkartırken ilacı aldıktan sonra bir gariplik sezip kontrol ettim doğru düzgün özür bile dilemedi. İnsan olarak iyidir belki bilemem ama hekimliği bu şekilde
Havvabektas annesio bana beklemeden 5 haftalık boş gebelik dedi kürtaj dedi iyiki başka doktora gittim şuan 33 haftalık olduk
babyiscoming_ Dilekulgtt evet detaylı da bakıyor ben detaylıya da kendisine girdim, zaten her muayenede detaylı inceliyor diyebilirim
Drosera Dilekulgtt ben şu an canan hanıma gidiyorum kendisi ilgili dikkatli tatlı bir doktor kendi fikrinizi görmek için deneyebilirsiniz bence
Dilekulgtt babyiscoming_ 19 haftalık detaylı ultrason o yüzden sordum memnun kaldıysanız deneyebilirim ozan beyi 🥰