hasanrojda Kızlar son adet tarihim 19 Eylül 28 Eylül dügünüm oldu hemen hamile kaldım 18 haftalık hamileyim birtürlü işin içinden çıkamadım ben 🤦🏻♀️
Zuleyhakaan hasanrojda normal bende de aynısı oldu. 20 temmuzda evlenmiştim hemen hamile kalmışım. Öğrendiğimde 4 haftalıktım ama ıkı haftalık evliydim. Son adet tarihinden hesap yapıyorlar. 9 temmuzdu son adet tarihim. Tabı ben başta 4 haftalık diyince özellikle büyükler sen daha 2 haftalık hamilesin felan dediler bende açıklama yaptım ama tabi anlamadılar. Sonra ıkı hafta geriden söylemeye başladım açıklama yapmak yerine bu yolu seçmiştim😂
GozdeCemre hasanrojda hemen olunca maleasef bu sorunlarda oluyor gençler biliyorda yaşlılara anlatmak sıkIntı sende bir İki hafta eksik Söle boşver herkese ayrı dert anlatma son adet tarihinden hesaplıyorlar böle karışıklıklar oluyor 😂
Heycanligebe hasanrojda aynı şeyi yaşıyoruz 😂😂😂 bana detaylı ultrasonda doktor 12 Mayıs de addet tarihini dedi aslında 11 inde bitti ama döllenme dönemini dedi bana
hasanrojda Zuleyhakaan şuan bende bu yolu seçiyorum 18 haftalık hamileyim ama herkese 16 haftalık diyorum anlatıyorum anlamıyorlar eşimle kafamız karıştı birimde 😂😂
Morcivert061 Zuleyhakaan tam senn gibiyim bende anneme anlatabildim bi tek baska kimse anlamiyo die 2 hafta geriden geliyoruz🤣🤣🤣🤣
Zuleyhakaan Morcivert061 hasanrojda Ben artık dua ediyordum ki erken doğmasın dıye😂 Allahtan evlendıkten tam 9 ay 7 gün sonra doğurdum da bi oh çekmiştim😬
hasanrojda GozdeCemre ya çok kötü durum özellikle eşimin annesi sürekli soruyor sinirim bozuluyor 🙄 2 hafta eksik söylüyorum tamam diyor yapacak bişey yok maalesef 😂
GozdeCemre hasanrojda he durduk durduk da evlenmeden iki hafta önce hamile kalıyım diye düşündük deseydin 😂😂😂
hasanrojda GozdeCemre çok sinir bozucu insanları kalbi çok kötü herkes bişey düşünüyor ne kötü özellikle hamileysen moral bozmak strese katmak için elinden geleni yapıyorlar maalesef 🤦🏻♀️ Ve artık bebeğime odaklanmak istiyorum 😍😍
hasanrojda Zuleyhakaan darısı bana olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebeğim 😍 allah bağışlasın senin yavrunuda ♥️🙏
Morcivert061 Zuleyhakaan valla ben esime diorum ya erken dogum yaparsam die oda diodu millet onunu hesaplicak die kaynanam bugun 3 aylik ildu dimi dio dienedmji 4. Aya giriyoruz🤣🤣🤣 kadin sayiyo gun gun🤣🤣🤣🤣
Heycanligebe hasanrojda hahahaha millet bide hemen olunca bi tuhaf bakıo sanki evden getirmiş gibi 😂😂😂
Aysunhaner Ay çok kötü durum😂 bende olsa bizimkiler hemen der ki bekleyemediniz mi düğüne nikaha kadar derlerdi. 2 hafta geri söylesem bile dedikodu için gene bunlar beklememiş derlerdi 😂 Çok dedikoducu çevrem var 🙈
Heycanligebe hasanrojda benim kocam face bile yazdı 😡😡😡 adamın şimdiye kadar başarabildiği tek şey çocuk 😂😂😂
hasanrojda Heycanligebe benim eşim tam tersi söyleme ne gereği var diyor 😂😂 aslında ne kadar geç duyulsa o kadar iyi senin kocam dayanamamış hemen paylaşmış 😂
Yildizozlem Bende ayni kuzum 23 ağustos adet başlangıcım 30 da bitti 1 eylul de evlendim hemen hamile kaldim doktor 22 hafta diyolar ben 5 bucuk aylık dedim mi 5 aylık evliyim falan oluyo
hasanrojda Yildizozlem Benim o yüzden kafam karışıyor 😂😂 Biri kaç haftalık diyince biraz durup sonra cvp veriyorum 🤦🏻♀️