Kızım 4 buçuk yaşında dün normal kontrol için göz doktoruna götürdüm. Ve maalesef sol gözünün %10 gördüğünü öğrendik hala şaşkınız. Göz tembelliği varmış. Sağ gözü ile sol gözü arasında 4 numara fark çıktı. Sağ gözü 0 numara sol gözü 4 numara. Gözlük kullanacağız ve 3 ay boyunca her gün 3 saat göz kapama yapacağız. Hiçbir belirtimiz yoktu. %10 görme çok çok az nasıl oluyor hala anlamış değiliz. Başına böyle bir durum gelen oldu mu. Doktor düzenli kapama işlemini yapın düzelme olacak görme oranı yükselecek şanslısınız ki erken tanı kondu 9 yaşına kadar çocukların göz gelişimi devam etmekte dedi. 2 yaşında iken götürmüştüm hiçbir problem çıkmamıştı. Kendi mi suçluyorum üzülüyorum her zaman aklımdaydi bir rutin kontrole götürelim diye ama ağırdan aldım randevu denk gelmedi vs diye.. gözle görülür Bir sıkıntı da göremeyince sanırım bu kadar durdum. Birde hamileyim pazartesi doğumum olacak inşallah umarım kızımın tedavisini başarılı şekilde başarırız. Başına gelen oldu mu düzelme oluyor mu. Güzel şeyler duymak istiyorum 😟