Aslaninannesi_ Kızlar 23 haftalığım hala çatlamadım kaşıntım yok ama başlayayım diyorum sizce hangisi kullanıp memnun kalanlar?
Gokturkmom_ Aslaninannesi_ 35+1iz bio oil ,kakao yağı ,hindistan cevizi yağı dönüşümlü kullanıyorum şuan daha çatlamadık :)
ceren-123 Aslaninannesi_ 29+5 bio oil kullanıyorum çatlağım olmadı çok fazla da kilo almadım zaten alakası var mı yok mu bilmiyorum
Aslaninannesi_ Gokturkmom_ Ay ne güzel benim göbeğim hiç yoktu suan inanılmaz bir göbeğim var o yüzden çatlarım diye korkuyorum ama kimi de etin sert diyor bence sert daha çabuk çatlar 😀 dönüşümlü kullanacağım 7 güne mi bölüyorsun haftalara mı ?
canimyavrum_ Gokturkmom_ gunde kac kere ben bi kere kullaniyorm 21.haftadayim catlar miyim bio oil lierac birde hindistan cevizi yagi donusumlu
Gokturkmom_ Aslaninannesi_ 11kilo aldım göbeğim son haftalarda daha hızlı büyüdü ama sürekli nemli tutmaya çalışıyorum :)gün içinde dönüşümlü sürüyorum bi birini bi birini
Aslaninannesi_ ceren-123 maşallah 🧿 bende 5 kilo aldım ama erkek göbeğini biliyorsunuz karnım bildiğin top gibi oldu 🤦🏽♀️karnım çatlamasın diye özellikle istiyorum hergün sürüyor musunuz peki ?
canimyavrum_ Gokturkmom_ tesekkur ederim calisiyorum ya birtek aksamlari surebiliyorum umarim catlamam
Aslaninannesi_ Gokturkmom_ haftana göre çok almamışsın canım bence . Bende öyle yapayım bugün gideyim bi aktara
Gokturkmom_ canimyavrum_ ilk başlarda kullandığınızda 1 fındık tanesi büyüklüğü süreniz yeterli gelir çok güzel nemlendiriyor akşama kadar kalıyor sizin için iyi olur :)
Gokturkmom_ Aslaninannesi_ Yani göbeğim birden büyüdü sadece kilo alımım normal bence :) hindistan cevizi kokusu rahatsız ediyor bu arada beni biraz