Meryykb01 Emzirmeyle mi alakalı doğum sonrası hormonlarla mı alakalı bilmiyorum ve gece terden 4-5 kere üstümü değiştiriyorum sırılsıklam oluyorum doğumdan beri,bu durumu yaşayan var mı bu kadarı normal mi acaba?
Deniz4848 Meryykb01 bende doğum yapalı 3 hafta oldu gece bi kalkıyorum su gibiyim terden tir tir titriyorum sanırım doğal bi durum
Merve_31 Meryykb01 benim de öyleydi bebeğim 54 günlük ara ara oluyor birde kokuyor insan bi tuhaf geçecek inşaAllah
Arkeo-kadin12 Ben de bunu araştırıyordum tam bir tek bana mı diye :) inanılmaz terliyorum bugün doğumumun üzerinden 4 gün geçti. Her seferinde sırılsıklam uyanıyorum normal demek ki canım
Meryykb01 Ben doğum yapalı 5 ay oldu maalesef ve bu kadar süredir yaşıyorum bu durumu ilk zamanlar çok terlersin normal demişti büyüklerim ama bu kadar uzamasına anlam veremiyorum
1Ali Meryykb01 benimki uzamadı iki haftaya yakın sürdü sonra geçti kendi kendine. Ama bünyeden bünyeye değişir sizinkide zamanla geçer merak etmeyin
Deniz4848 Meryykb01 iste malesef bu dönemde çok iyi bakmamız gerekiyor kendimize. Lohusalik sıtması olmaktan çok korkuyorum. Bebek birden acıkıp aglamaya başlayınca giyinmek üst degistirmek de zorlaşıyor benim bi kaç gündür bogazim çok ağrıyor mesela