Mucize-1 Doktorum 1900 dedi kilosu tam istediğim kilo dedi ama bana kilosu az gibi geldi sizin bebislerin kilosu kaç kızlar ne yapmalıyım kilo yapan şeyler yediğim halde 1900 azima gitti kaçıncı haftadan sonra kilo almaya başlıyor hızlı hızlı
Aslanmom1 Mucize-1 34 haftada 2.500tu kilosu bizimkinin. Avakado, muz, kaşar peyniri bunlar bebeğe güzel kilo aldırıyor.
Annelikmghb Mucize-1 en son 32+5 haftalikken gittim 1900 kg dedi suan 34+2 normal demisti banada az gelmisti bakalim bir haftaya tekrar gidicem
Gokturkmom_ Mucize-1 kilosu normal geldi bana bizim 34+0da 2343dü ,bebişi besleyici protein ağırlıklı yiyebilirsiniz ,muz,kefir,kuruyemişler,kabak çekirdeği
Nesizade05 Mucize-1 32 de gittim 1800 normal dedi kız bebek bana da az geldi ama doktor normal dediği için takmadım . Yediğim şeylere de dikkat ederim oysa ki vitamin ilaçlarımı içerim her gün ceviz muz kaşar peyniri yumurta yerim falan biraz genetik bence yaa
Mucize-1 Aslanmom1 34 e girdim 1900 dediğiniz şeylerde yiyorum ama hala az geldi bana ve azda doktor istediğin kiloda dedi ama canımı sıkmaya başladı kilosu
Mervetn Mucize-1 hiç canınızı sıkmayın hala vakit var alır kilo. O verilen kilolar zaten tahmini oluyor doğru olmayabilir bile. Ve de son haftalarda daha fazla bile alıyorlar. Siz yoğurdunuzu yumurtanızı beslenmenizi güzel yapın çocuk alacağını alır. Dr bebeğin kilolu olmasının da sağlıklı olduğu anlamına gelmediğini de söyledi. Siz sağlıklı beslenin yediklerinizin vitaminini alsın yeter.
Mucize-1 Nesizade05 bende ilaçlarımı hiç aksatmam yerim içerim bana bir ara şeker ve karbonhitrat kestirdi meyveyi az az yedirdi 2 ay diyet yaptım bildiğin kilom aynı kaldı ama çocuk alıyordu smdi bıraktım yiyorum hersey ama ne bilim bakalm umarım alır kilo
Morsalkim Mucize-1 bana 29 + 6 iken 2. 100 dedi şimdi 32 + 0 ım acaba kaç diyecek 🥲 benimki şekerim de yok ama bende hiç kilo almadım sadece çok sağlıklı besleniyorum