SevgibiR Kizlar nasil ya Taha süresi varmış ayrıca Arapça diyorlar ama daha gibi mı geliyor kulağa bazıları ağır bir isim demiş hep kararsız kalıyorum ya yardımcı olun lütfen
Tugba1234 SevgibiR ben bir yerde okumusdum koyulmamali yaziyordu ta ha diye hitap ediyor rabbimiz ama meali bilinmeyen ayet
Sila7166 SevgibiR bzn cok seviyorum taha ismini bence cok guzel oglum olursa taha yusuf koycam insallah 😍
Neslihan1 Yeğenimin adi Taha ömür 😍 bebeği severken askim bebegim bitanem derler yaa annesi ömrüm diye seviyo💙😍
SevgibiR Neslihan1 uslu bir bebek mi yaramaz mı🤣 isminin özelliğini taşırmis ya uf çok zor isim koymak
Neslihan1 SevgibiR Kesinlikle sunu soleyebilirim ki algisi cok kuvvetli gordugu şeylerin taklitlerini yapar cok aktif bide tam anlamiyla konusmaya baslasin yandik cok cenesiz olcak 😂
Hanifetaskiran Taha ismi aslında yasin gibi düşünülebilir. İkisi de gizli anlamları olan bir sure ismi ayet. Yasin konuluyorsa taha da konulur zannediyorum benim hoşuma gidiyor bu isim. Yusuf taha gibi taha ikinci isimde daha kolay söyleniyor bence
SevgibiR shtngstr uf eşim beğenmedi söylemesi zor diyo🤣 kırk yıl başı isim buluyom onu da beğenmiyorlar ya