A14B05T mihraninannesi02 ebruliboutiquee instagram sayfası hediyeliğimi de çikolata kutumu da burada yaptıracağım fiyatları da diğer hediyelere göre uygun ve anlamlı buldum ben ☺️ tohumu ektikten sonra kağıdını kitap ayracı olarak kullanılıyor
mihraninannesi02 A14B05T bende o sayfayı çok görüyorum çok tatlı şeyler var kafam çok karışıyor ya acaba çiçekler ölüyor mudur hemen
Firdooo409 mihraninannesi02 ben 40 çıktığında mevlid okutturmayı düşünüyorum o zaman kutu çikolata alacağım 😂 sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi kolay 🥹❤️
Flowermom0 mihraninannesi02 Çok abartmadım valla en uygunundan yaptırdım. Oğlumda hep en güzellerini yaptırdım ama insanlar evde bi köşeye koyuyor kalıyor çylr hediyeler
mihraninannesi02 Flowermom0 bende uygun arayışındayım zaten instagramda 35 40 tl diyorlar tanesine delirmiş herkes 😂
Nurtekee mihraninannesi02 @tkehediyelik orda çok güzel modeller var birde istediginiz tüm hediyelikler yapılıyor ☺️
Flowermom0 mihraninannesi02 aynn çok uçmuş zaten fiyatlar. Bn bunları 30 tanesini 102 tlye yaptırdım. Bide mumluk yaptırdım. Oda 20 tanesi 110 falandı
zeynpppyllmmzz mihraninannesi02 YouTube de videosunu izledim o şekilde yaptım yıldız anahtarlık diye geçiyor