mihraninannesi02 babyandmomy__ gerçekten zor öylesi çok kötü insanlar çok anlayışsız kimsenin yanında emzirmek istemiyor olabilir çıkmıyorlar da odadan
Flowermom0 mihraninannesi02 Çok abartmadım valla en uygunundan yaptırdım. Oğlumda hep en güzellerini yaptırdım ama insanlar evde bi köşeye koyuyor kalıyor çylr hediyeler
mihraninannesi02 bisbis evet öyle yapıyorlar maalesef sayılı yaptıracağım ona göre dağıtacağım o yüzden 😂
mihraninannesi02 Annelikmghb zaten çok yakın değiliz uzaktayız ailemden çok yakınlarım gelir bende aynı şehirde olsam istemezdim sanırım bizim de kışın olacak doğum
Armgn mihraninannesi02 yani evet anlam olarak bebekle yelpaze ne alaka olduğu için 😂😂 sadece kullanım olarak işe yarıyor diye söyledim kına gecesi yerine bebek ismi yazılmasını söylerseniz yazarlar bence 😂
mihraninannesi02 fairytale_ çok iyiye gelmiş gerçektenn İstanbul’da yaşayanlar şanslı 😂 sağlıkla gelsin minnak 🥰
fairytale_ mihraninannesi02 eminonunden aldigim yer kargoda yapiyor ozentasarımhediyelik bakabilirsiniz🌸instgram adresleri
mihraninannesi02 Donaldvetomris bende zaten çok yakınlarım için yaptıracağım akraba gelmez uzaktayız biraz 😂 bende sevmem başkalarının süslerini kullanmam da
busra_basturk mihraninannesi02 Ben magnet ve çikolata yaptırdım birde kuzu anahtarlık örmeye başladım 4 tane oldu 6 tane daha yapıcam
mihraninannesi02 busra_basturk ay çok şekerler ne güzel ben hiç anlamam böyle şeylerden kendi el emeğiniz olması daha iyi 🌸
Nurtekee mihraninannesi02 kız çocukları için bence toka çok mantıklı geliyor saten toka inci kalpli toka ☺️
Nurtekee mihraninannesi02 bu arada happy mom dan gidenlere indirim oluyor bilginize eger düşünürseniz burdan geldiğinizi belirtirsiniz ☺️
Firdooo409 mihraninannesi02 tanesi 48 tl dedi paket olarak bana da uygun geldi hemde beğendim. Emsal ürünler başka sayfalarda 80 tl dediler. Bende görselde ki görünen sayfadan yaptırdım. 😍güzel mi
ayse_varol mihraninannesi02  Ayıcıklı anahtarlık çikolata ve mevlit için extra çikolata ile yasini şerif yaptırdım.
mihraninannesi02 Bsrkcn bende kullanmıyorum anı kutusunda saklıyorum yakınlarımı 😂 kendim kullanırım napayım babaanne anneanne kullanır bide herhalde 😂 mum da bakabilirim ama çok kararsızım çünkü
mihraninannesi02 Ozsy evet çok pahalı internette iyi yapmışsınız İstanbul’da yaşamanın güzel yanları 😂
iremhzl A14B05T merhaba ha gi sayfaya yaptiracaksiniz bende tohum yapiyorum hizlitasarimorganizasyon sayfa ismim
mihraninannesi02 zeynpppyllmmzz çok güzel gerçekten bende görüyorum bunları internette nasıl yaptınız acaba 😂😍
zeynpppyllmmzz mihraninannesi02 YouTube de videosunu izledim o şekilde yaptım yıldız anahtarlık diye geçiyor