mihraninannesi02 bisbis ben sadece çok yakınlarıma vereceğim zaten akrabayı düşünmüyorum birde anısı kalsın diye kendim ve bebeğim için ☺️🫶🏼
bisbis mihraninannesi02 Aynn canım yakınlarına ver akrabalara uzatsan zaten 1 den fazla alırlar dur kızımada alım torunumada alıyım derken biter 😂
mihraninannesi02 Kubra5858124 ne güzel mevlit tarzı bir şey yaparsam orda veririm bende yasini şerif inşallah 🌸
Rabiul mihraninannesi02 çikolata çikolata atölyesinde Anahtarlık makrome_sanat_evi instagram sayfası Kalanı biz yaptık
babyiscoming_ mihraninannesi02 evet bende instagram keşfette gördüm ve çok güzel geldi bende yapacağım o yüzden 🥰
mihraninannesi02 Thezgi nerden ve kaça aldınız acaba ☺️ çok tatlı sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🫶🏼
Thezgi mihraninannesi02 instagramda ivgen çiçekçilikten söyledim sukulentleri. Çikolatalarıda trendyoldan söyledim 🥰
Annelikmghb mihraninannesi02 ben doguma giderken kimseye soylemek istemiyorum ya hastane odasına kalabalik istemiyorum. Tabi siz isteyebilirsiniz tercih meselesi mevsim yaz olsaydi bende sizin gibi tercih yapabilirdim. Saglikla kucaginiza alın 🤲
mihraninannesi02 akkaya_1234 bende çok yakınlarıma dağıtmayı düşünüyorum zaten onlar da getirir sanırım hediyesini 😂
Betusmsr Ben beebk mevlidi yaptırmayacagim küçük yaşın kitsbi yaptırsam hediyelik okuyanlar oğluma da dua eder diye düşündüm saçma mi olur doğumda hediyelik yasin
mihraninannesi02 Betusmsr bence çok tatlı olur ama açar okurlar mı bilmiyorum bizde çok var Yasin hediyeliği ama duruyor kuranı Kerim’den okuyorlar çünkü insanlar genelde 🌸
mihraninannesi02 babyandmomy__ herkesin düşüncesi farklı tabi böylesi bazen daha iyi benim de çok yakınlarım gelir zaten uzaktayız çünkü biraz 🌸
babyandmomy__ mihraninannesi02 görümcem yaklaşık 1 hafta önce doğum yaptı yanında kaldım karşı odada kalanların odası 1 saniye bile boş kalmadı kadın erkek yaşlı genç doluştular resmen içeri ilk günden kadın ne ara dinlendi ne ara çocuğunu besledi bilmiyorum 😂 Bu durumu yaşamak istemiyorum açıkçası
mihraninannesi02 halenurulker ay bayıldım başka sayfada yine sormuştum çikolatalarınızı zaten tatları nasıl yaptırabilirim ordan her yer böyle 3 farklı model kağıt yapmıyor 😂 kapı süsü benimkine benziyor çok beğenmiştim onları bende
mihraninannesi02 Fundaaaa46 yaa😂 bende akrabalara değil çok yakınlarıma vermek istiyorum birde kızım ve bana anı kalması için hatırası olsun diye 🌸
Mothernews_ mihraninannesi02 İnstagramdan makromemerve ye bakabilirsiniz kokulu desenli mumlar çikolata vs hepsi var ve fiyatlari uygin