Hacryesil Kızlar 9 haftayım 2 3 haftadır ne yesem ne içsem gaz şişkinlik var afedersiniz sürekli geğiriyorum ne yapılabilir aynı sorunları yaşayan var mı ?
Seyda2323 Hacryesil gaz yüzünden bulantı kusma bile yaşıyorum Midem resmen dönüyor gibi oluyor Afedersiniz öğürürken gaz(geğirme) geliyor 12+3 olduk inşallah kış sürede gideer
Ftmms12 Hacryesil bende 10 haftalık gebeyim aynı durumdayız canım ben maden suyu içiyorum biraz alıyor şişkinliğimi
Hacryesil Yedim onu ama yok akşama doğru daha çok artıyor öyle bi şişiyor ki 5 aylık gibi oluyor karnım
Perihan3 Hacryesil canim bende 13 haftalik oldum basindan beri bu sikayetim var ne yesem ne icsem sisiyorum bazi seyler mide agrisi yapiyor mide bir sisiyor gobekten uste cikiyor ve kabizlikta var cok kotu umarim cabuk gecer hormonlardan kaynakli olabiliyormud
Hacryesil Perihan3 Perihan3 umarım çabuk geçer 😅 gerçekten patlıcak gibi oluyorum hele akşamları daha çok oluyor
Perihan3 Hacryesil midem belime vuruyor agrisi bu hamileligim cok zor geciyor daha 6 ay var nasil gecicek bilmiyorum
ozgurrce Tdemir91 evet iyi geldi hem de kabızlığı önledi. her sabah aç karnına kuru kayısı yiyorum o da önlemiş olabilir ama