Elif-ada- turkan403 Merhabalar haziran 2 den 28 kadar hiç test yaptinizmi negatif çıktımı cvp verirseniz sevinirim 12 Kasım’da bir damla leke oldu başka yok bugün test yaptım negatif başka birseydenmi kaynaklı bilmiyorum
turkan403 Elif-ada- yaptım evde beli araliklarla çıkmadı canım kan vericem gün akşamı sonradan çok silik cikti buraya da atmstm hata sabahına kanda ogrenmstim ben
rumeysa_mom turkan403 merhaba ben bugün kan testi verdim de negatif çıktı hani siz demiştiniz ya ben ikisinde yerleşme gördüm 28 inde pozitifti diye sizce yükselme ihtimali var mı :)
turkan403 rumeysa_mom regl olmasanız bekleyin derim bende sizn gbi hemen evde test yaptm öncesi kanda vermstm ama dongunuzu bilmiyorum tabiki benmki doğumdan sonra ilk regl görüp gebe kalmşim
rumeysa_mom turkan403 benim pko olduğu için düzensiz oluyor ama az çok tahmin edebiliyorum daha var reglime daha regl de olmadım ama rahim kasılmalarım oluyor arada mide yanmam çok oluyor acaba yükselme ihtimali var mıdır ya :(
Gzm52526 Merhaba 2 gündür regli olacak gibi ağrım var. Bugün sabah 11 gibi çok hafif pembe akıntı gelmişti. Yerleşme kanaması olabilir mi göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var
turkan403 rumeysa_mom canım bişey diyemem ben döngümu bilmiyordum bekle derim ilaç v.s içme ağır kaldirma geç döllenme olayı çok farkli bilemiyosun çünkü inşallah vardır rabbim gönlünüze göre versin 🤲
Princess_momm rumeysa_mom gördüğüm günün ertesi yaptım çıkmadı 3 gün sonra yaptım 10 dakka sonra çıktı. Çünki tam o an yerleşmiş hcg yeni salgılamaya başlamış 🥰
Ilknry25 Adetim gunum gelmeden test yaptık silik çizgi çıkmıştı kan testiyle öğrendim daha yeniydi hamileliğim 4 haftalık falandı, yerleşme kanamasını da hemen hemen hamileliğimin 8 yada 9. Haftasında kahvrengi leke olarak geçirdim