ikibebeliannis brtk belden kaşıklara doğru yayılıyor mu doğum sancısı anlaşılıyor Su ya da kan gelmedikçe endişelenmeyin düzenli gelirse dakika tutun
Luna93 brtk nefes egzersizleri + sabahlari hafif egzersizler pilates gibi + bol yuruyus + bol su + yatakta yan yatmak ve dizleri nispeten cekmek + yan yatarkende beli desteklemek yastikla + sakin kalmak + kafa dagitmak hergun keyifli bir iki sarki dinlemek
brtk ikibebeliannis kasıklara yayılmıyor fakat , hafif pembemsi akıntım var acıklık 1 cm denmişti , teşekkür ederim🥹
Snsyda brtk takip et canım sancılarını doğumun başlamış. Yürüyüş ve ılık duş al mutlaka. Bebişinde sende iyi olacaksın ❤️
ikibebeliannis brtk bi güzel ılık duş al evini temizle son hazırlıklarını yap squat çek bol bol sancın düzenli gelince hastaneye git 💕
brtk ikibebeliannis kasıklarıma hic vurmuyor ki hep belden geliyor gidiyor o sekilde de baslamis oluyor muuu
brtk ikibebeliannis size yazdıgım gecenin sabahına doğru normal doğumum gerceklestiii, Allah hepinize kolaylık versin💖
Ece_1234 brtk hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün ben de 40 haftadayım bende de sadece bele vuruyor yani böyle kasıklarda ağrı olmuyor size de hep böyle mi oldu
brtk Ece_1234 kasıklarımda öncesinde cok hafif hafif oluyordu son zaman hep belden vurdu baslarda girdi cıktı hep ama sonra asırı siddetlendi sizin de öyle mi
Ece_1234 brtk ben de adet ağrısı gibi sırtı biraz vuruyor ama çok şiddetli bir şey değil yani hafif bir şey sonra geçiyor gidiyor günde 5-6 kere oluyor