Mejsa Anursz hayır. Avm kültür merkezi vs gibi yerlere her gittiğimde kenardan geçerim zaten onlar da direkt anlayıp hamile misiniz diye soruyor. Siz de belirtip geçmeyin gerek yok yani
Pelnztrk Ben geçiyorum herhangi bir zararı olduğunu düşünmüyorum,bi kadın doğumcuda açıkladı sonuçta xray metal şeyleri algılayan bir cihaz.
Femay Anursz bu sorun olsa özellikle hamilelerin geçmesi yasak tarzı uyarı levhaları vs olması gerekmez mi MR röntgen gibi cihazların olduğu yerdekilerden mesela
_mavii_ Anursz birden fazla doktordan onlarda sadece metal dedektörü olduğu için geçilmesinde sakınca olmadığını duydum, en başından beri geçiyorum bi sorunla karşılaşmadım
gezentianne Anursz Uçuş personeliyim her gün x rayden geçiyorm uçağa biniyorum. Doktorlar bir sorun görmüyor. ilk hamileliğimde de çok geçtim ilk 3 ay çalışmıştım o zaman da
Nazo77 Anursz hava alanını bilmem ama AVM benzerindeki yerlerde problem olmuyor diye biliyorum ben kaç kez geçtim zararlı olan banttan giden yer çantanın konulduğu yani kapı değil öyle biliyorum